Teknoloji Yeni Sonic Oyunu İçin Gelecek Yılı Bekleyin

Yeni Sonic Oyunu İçin Gelecek Yılı Bekleyin

28.06.2016 - 15:36 | Son Güncellenme:

Geliştirdiği oyunları ile beraber beğeni toplayan Sega, yapmış olduğu duyuru ile birlikte yeni Sonic yapımını resmi olarak doğruladı…

Yeni Sonic Oyunu İçin Gelecek Yılı Bekleyin

Yılların eskitemediği oyun serilerinden biri olan Sonic, hiç şüphesiz dünya üzerinde en kalabalık hayran kitlesine sahip oyunlardan biri. Başlarda platform bazında büyüyen ancak ilerleyen dönemlerde daha farklı mecralarda da kendisini göstermiş olan Sonic, yayılmasından sonra milyonlarca adet satış rakamına da ulaşır hale gelmişti. Nitekim Sega’nın elinde bulundurduğu en büyük kozlardan biri olarak görülen seri, şimdilerde ise en yeni halkası ile birlikte gündeme gelmiş bulunuyor. Konuyla ilgili yeni bir açıklama yapan ve bunu görseller ile beraber destekleyen Sega, şu anda yeni Sonic yapımının geliştirilme sürecinde olduğunu ve 25. yıla özel etkinlikte gözler önüne serileceğini belirtti. Üstelik oyunun tam olarak tanıtılacağı tarih de açıklanmış durumda.

Haberin Devamı
22 Temmuz 2016 Tarihini Bekleyin

Sega cephesinden gelen açıklamaya göre 22 Temmuz 2016 tarihini işaretleyin. Çünkü bu tarihte serinin 25. yılına özel yeni halkası duyurulmuş olacak. San Diego kentinde yapılacak olan etkinlik çerçevesinde gözler önüne serilmesi beklenen oyunun şimdiden etkinlik biletleri satışa dahi çıkmış halde. Bunun için Sega’nın internet sayfasını ziyaret etmeniz yeterli.

Tamamen Yeni Bir Oyun Geliyor

Sega cephesinden gelen açıklama, açıkçası bizleri heyecanlandıran cinsten. Bunun en büyük nedeni, proje bazında ilerleyen oyunun yepyeni bir yapıda olacağı. Geliştirici ekibin tamamen yeni bir oyun hazırladığına dikkat çeken Sega, bunun yanında sıkı çalışmakta olduklarını ve ortaya yeni bir şeyler koyacaklarını da belirtmeden geçmedi.