Teknoloji Youtube'dan Şarkı Nasıl İndirilir? Mp3 Ve Mp4 Formatlarında Müzik İndirme Yöntemleri

Youtube'dan Şarkı Nasıl İndirilir? Mp3 Ve Mp4 Formatlarında Müzik İndirme Yöntemleri

08.04.2021 - 03:18 | Son Güncellenme:

Youtube dünyanın en fazla izlenen video platformu siteleri arasındadır. Dünyanın da aynı zamanda en çok ziyaret edilen sitelerinden olan Youtube da birçok müzik bulunmaktadır. Youtube'da şarkı indirmek oldukça kolaydır. Bunun için hem programlı hem de programsız seçenekleri tercih edebilirsiniz. Youtube üzerinden sevdiği şarkıları indirmek isteyenler nasıl indirebileceğini merak etmektedirler. Peki Youtube'dan şarkı nasıl indirilir? Mp3 ve MP4 formatlarında müzik indirme yöntemleri nelerdir? İşte müzik indirmek için yapabileceğiniz tüm detaylar.

Youtubedan Şarkı Nasıl İndirilir Mp3 Ve Mp4 Formatlarında Müzik İndirme Yöntemleri


Youtube'dan şarkı indirmek için hem programlı hem de programsız yöntemleri tercih edebilirsiniz. Youtube dünyanın en fazla paylaşılan video paylaşım platformudur. Youtube'da şarkı videoları oldukça fazla izlenmektedir. Youtube üzerinden izlenilen şarkı videolarını indirebilirsiniz.

Youtube'dan Şarkı Nasıl İndirilir?

Youtube'dan şarkı indirmek son derecede kolaydır. Bunun için internet download manager programını kullanabilirsiniz. İnternet download manager programını kullandıktan sonra her youtube videosunda "indir" seçeneği çıkmaktadır. İndir seçeneğini kullanarak hızlı bir şekilde youtube platformu üzerinden yer alan şarkıları indirebilirsiniz.

Bir diğer şarkı indirme seçeneği de programsız bir yöntemdir. Programsız olarak indirmek istediğiniz youtube videosunu kopyalayın. Daha sonra arama motoruna youtube şarkı indir seçeneğine tıklayın. Youtube'dan şarkı indirmek için birçok site burada yer almaktadır. Bu sitelerden bir tanesini seçerek kopyalamış olduğunuz youtube linkini buraya yapıştırabilir ve sizin için bir indirme seçeneği oluşmaktadır. İstediğiniz kalitede ve istediğiniz formatta bu videoları indirebilirsiniz. Aynı zamanda indirmiş olduğunuz bu müzikleri de istediğiniz platformda paylaşabilirsiniz.

Mp3 ve Mp4 Formatlarında Müzik İndirme Yöntemleri

Mp3 formatında ve mp4 formatında müzik indirmek için program kullanabilirsiniz. Bunun için doğrudan videoları mp3 ve mp4 formatına çeviren programlar yer almaktadır. Herhangi bir programı sisteminize kurduktan sonra mp3 ve mp4 formatında şarkı indirebilirsiniz. Programsız olarak da Youtube converter seçeneği vardır. Youtube media converter sitesine tıklayarak buradan youtube videosunun linkini yapıştırın. Yapıştırmış olduğunuz Youtube videosunu indir seçeneğine tıklayın. Bir müddet bekledikten sonra Youtube müzik videosu mp3 ve mp4 formatına hazır hale gelecektir.

İster mp3 isterseniz de mp4 formatında bu videoları hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.