Teknoloji ZTE Axon 2 Hakkında Merak Edilenler

ZTE Axon 2 Hakkında Merak Edilenler

06.05.2016 - 14:49 | Son Güncellenme:

Çin merkezli telefon üreticilerinden biri olan ZTE Axon 2 adını verdiği yeni amiral gemi modeli ile ufukta görünmüş durumda…

ZTE Axon 2 Hakkında Merak Edilenler

Android cephesinde son yıllarda Çin merkezli üreticiler adeta yükselişe geçmiş durumda. Özellikle yüksek özellikleri düşük fiyat politikası ile buluşturan bu firmalar, uyguladıkları bu çizgi ile beraber oldukça güzel satışlar elde etmekte. Nitekim bu şirketlerden biri olan ZTE, yeni amiral gemi modeli ile gündemde. Firmanın geliştirmekte olduğu ZTE Axon 2 adındaki telefon modeli, TENAA sertifika kurumu aracılığıyla gün ışığına çıkmış bulunmakta. Bu sayede hem telefonun özellikleri hem de sahip olması beklenen etiket fiyatı gibi unsurları belli olmuş sayılıyor.

Haberin Devamı
zte axon 2 silikon vadisi

TENAA aracılığıyla ortaya çıkan özelliklere göre ZTE Axon 2, tam olarak 5.5 inç büyüklüğünde bir ekran ile birlikte gelecek. Quad HD çözünürlük sunacak olan telefon, gücünü ise Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 820 yonga setinden alacak. 4 GB RAM‘in eşlik ettiği donanım içerisinde 64 GB depolama alanı, 20 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera gibi özellikler de bulunmakta. Bunların dışında Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile gelecek olan akıllı telefonun 599 dolar etiket fiyatına sahip olması bekleniyor.