Ege Teknolojiyi üretip dışarıya satmalıyız

Teknolojiyi üretip dışarıya satmalıyız

14.06.2018 - 01:15 | Son Güncellenme:

İYİ Parti İzmir 2. Bölge 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Kerpişçi, “Ülkemize güven ve istikrarı getireceğiz. İşte o zaman yatırımcı harekete geçecek, istihdam artacak” dedi.

Teknolojiyi üretip dışarıya satmalıyız

İYİ Parti İzmir 2. Bölge 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Kerpişçi, İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray ve milletvekili adayı Hayri Köseoğlu ile birlikte İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde, sanayici iş insanlarıyla bir araya geldi. Kerpişçi, kendisinin de yatırımcı olduğunu ve madencilik alanında birçok önemli projeye imza attığını belirtti, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

‘Önemli olan güven’

“Yatırımcılığın ne kadar zor olduğunu sizin kadar biliyorum. Hiçbirimizin elini taşın altına sokmaktan kaçınmaması gerekiyor. Ben de siyasete girerek birikimimi bu alanda kullanmaya karar verdim. Ne vaat ederseniz edin güven ve istikrar ortamını yaratmanız lazım.”
Kerpişçi, İzmir’in sanayileşmesinin ne yönde olması gerektiği noktasında hazırlık yapılması gerektiğini ifade etti, kentin yüksek teknolojik ürünlerin üretildiği bir merkez olması için elinden geleni yapacağını belirtti, “Yüksek Teknolojik ürünleri üretmek ve satmak zorundayız. Bu konuda İzmir için yapacaklarımız var. Türkiye’de bina yapma dönemi bitmiştir” diye konuştu.

Yazarlar