Oyun Telltale Games'ten Stranger Things oyunu geliyor

Telltale Games'ten Stranger Things oyunu geliyor

15.06.2018 - 10:24 | Son Güncellenme:

Stranger Things oyun oluyor. The Walking Dead ve Game of Thrones oyunları ile tanınan Telltale Games ile Netflix, Stranger Things oyunu için hazırlıklara başladı.

Telltale Gamesten Stranger Things oyunu geliyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Upside Down dünyasını Telltale'ın oyun platformuna getirecek anlaşmanın varlığını artık doğrulayabiliriz. The Walking Dead ve Game of Thrones gibi popüler dizilerin oyunların ardından Telltale Games, şimdi de Stranger Things'i oyun haline getiriyor.

Stranger Things temalı oyun Netlix üzerinden oynanabilecek Minecraft: Story Mode'dan farklı olacak. Oynanabilir bir dizi gibi olacağı söylenen yeni Minecraft oyunu bu sonbaharda Netflix'te yayınlanacak.

Stranger Things oyunu Netflix değil, Telltale’ın kendi platformu üzerinden yayınlanacak. Wolf Among Us, The Walking Dead ve diğer oyunlar gibi PC, konsol ve mobil sistemlere de gelecek.

Telltale konuyla ilgili, "Konsol ve bilgisayarlar için yayınlayacağımız Stranger Things oyununu geliştirdiğimizi doğrulamaktan büyük heyecan duyuyoruz Netflix ile olan ortaklığımız ile de inanılmaz derecede gururluyuz. Şu anda paylaşacak daha fazla şeyimiz olmasa da, bu projelerin ayrıntılarını yıl içinde ortaya çıkarmak için bekliyoruz." dedi.

Haberin Devamı

Netflix, Puss in Book: Trapped in an Epic Tale, Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile ve Stretch Armstrong: The Breakout gibi içeriklerle interaktif dizilere giriş yapmıştı.