Gündem TEOG sınavları ne zaman 29 Nisan tatil olacak mı?

TEOG sınavları ne zaman 29 Nisan tatil olacak mı?

18.04.2016 - 10:14 | Son Güncellenme:

TEOG sınavları ne zaman yapılacak? Milyonlarca öğrencinin sabırsızlıkla ter dökmeyi beklediği TEOG sınavı için zaman yaklaşıyor. Yüzbinlerce öğrenci Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı (TEOG) için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. TEOG ikinci dönem sınavları 27-28 Nisan'da gerçekleştirilecek. Peki 29 Nisan Cuma günü okullar tatil edilecek mi?İşte tüm detaylar..

TEOG sınavları ne zaman 29 Nisan tatil olacak mı

2016 TEOG sınavı ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) kapsamında yapılacak olan Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı (TEOG) için az bir süre kaldı. TEOG'un ilk dönem sınavlarının ardından ikinci dönem sınavları yapılacak. 8. sınıf öğrencileri gireceği testlerden başarılı olmak ve iyi bir liseye girebilmek için ter dökecek. Yüzbinlerce öğrenci TEOG sınavları için hazırlıklarına devam ediyor. Peki 2016 TEOG sınavı ne zaman yapılacak? MEB'in takvimine göre, Ortak sınavların ikincisi 27-28 Nisan 2016'da yapılacak. İşte TEOG ile ilgili merak edilen tüm detaylar.

Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre TEOG ikinci dönem sınavları 27 Nisan Çarşamba- 28 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek. Şimdi öğrencilerin merakla beklediği soru 29 Nisan Cuma günü tatil olacak mı?


2016 TEOG İkinci Dönem sınavları 27-28 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığın'dan gelen bilgilere göre, 29 Nisan Cuma günü tatil değil. Bazı veliler ise Teog sınavı için Pazartesi ve Salı'nın da tatil edilmesini istiyor. Şuan için beklenen tatil açıklaması yapılmadı.

Temel öğretimden ortaöğretime geçiş sınavı(TEOG) için geri sayım başladı. Öğrenciler 27-28 Nisan tarihlerinde ter dökecekler. Çarşamba ve Perşembe günlerine denk gelen sınavın ardından gelen Cuma günü için tatil açıklaması henüz yapılmadı.

Haberin Devamı

29 NİSAN CUMA OKULLAR TATİL Mİ?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, TEOG sınavı Çarşamba ve perşembe günlerine rastladı. 8. sınıf öğrencilerinin gireceği TEOG sınavının yapılacağı gün 5., 6. ve 7. sınıf öğrencileri izinli oluyor. Peki sınava girecek 8. sınıf öğrencileri 29 Nisan Cuma günü tatil yapabilecek mi? Şuan için MEB'den bir tatil açıklaması yapılmadı.

TEOG sınavları ne zaman 29 Nisan tatil olacak mı