Oyun The Crew 2'nin kapalı beta tarihi duyuruldu

The Crew 2'nin kapalı beta tarihi duyuruldu

17.05.2018 - 12:06 | Son Güncellenme:

Ubisoft, açık dünya temalı çok oyunculu yarış oyunu The Crew 2'nin Xbox One, PlayStation 4 ve PC için kapalı beta tarihini açıkladı. Kapalı betaya katılmak için The Crew 2'nin resmi kapalı beta web sitesi üzerinden kayıt olmanız gerekiyor. Ubisoft, 29 Mayıs'tan itibaren tüm platformlarda ön yüklemenin mümkün olacağını söyledi.

The Crew 2nin kapalı beta tarihi duyuruldu

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

29 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya çıkacak The Crew 2'nin kapalı beta tarihi açıklandı. Ubisoft, The Crew 2'nin kapalı betasını 31 Mayıs'ta başlatıp 4 Haziran'da sonlandıracak.

Ubisoft, kapalı beta'nın dört yarış disiplini boyunca ilerleyişi içereceğini söylüyor. Bunlar, Street Race, Rally Raid, Powerboat ve Aerobatics. Böylelikle, katılımcılar yeni su ve hava tabanlı araçların yanı sıra daha geleneksel iki ve dört tekerlekli yarışlar arasında geçiş yapabilecek. San Francisco'daki Golden Gate Köprüsü'nün altında uçan bir uçak, tek düğmeyle tekneye dönüşebiliyor.

29 Mayıs itibariyle oyunun test versiyonu indirilebilecek. Ubisoft, kapalı beta için kayıt almaya devam ediyor. Kayıt olan herkes oyunu oynayabilecek.

Haberin Devamı

Mürettebat'ın kapalı beta'sı 31 Mayıs Perşembe günü saat 9'da İngiltere'de başlayacak ve 4 Haziran Pazartesi günü saat 9'da başlayacak. Bununla birlikte,