Oyun Dunyasi The Division Sadece PC’de Oynanır!

The Division Sadece PC’de Oynanır!

14.04.2016 - 14:29 | Son Güncellenme:

Sadece Reddit üzerinde 50 taneden fazla post açılmış durumda. 12 Nisan tarihinde The Division için gelen büyük yama Incursions sonrasında bir çok Xbox oyuncusu bazı karakterlerini kaybettiklerini bildirdi. Elinizdeki bir item’ın kaybolması için belki de neyse dersiniz, ancak yüzlerce saatinizi verdiğiniz karakterinizin kaybolması? Sıkıntı gerçekten çok büyük. Neyse ki Massive Entertainment problemin çözümü için kolları sıvamış durumda ve […]

The Division Sadece PC’de Oynanır

Sadece Reddit üzerinde 50 taneden fazla post açılmış durumda. 12 Nisan tarihinde The Division için gelen büyük yama Incursions sonrasında bir çok Xbox oyuncusu bazı karakterlerini kaybettiklerini bildirdi. Elinizdeki bir item’ın kaybolması için belki de neyse dersiniz, ancak yüzlerce saatinizi verdiğiniz karakterinizin kaybolması? Sıkıntı gerçekten çok büyük.

Haberin Devamı

Neyse ki Massive Entertainment problemin çözümü için kolları sıvamış durumda ve sevindirici bir de bilgi aktardılar. Kaybolan karakterler geri alınabilir durumda. Yani bundan yıllar önce Star Wars MMOsu Old Republic‘te yaşanan kriz burada yaşanmayacak.

Sanıyorum ki Xbox üzerinden oyunu oynayanlar bir süre ara verseler fena olmaz. Gelişmelerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.