The Others ABD vizesi nikâh

ABD vizesi nikâh

30.05.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

FB’li Abdullah ve eşi, Erol Evgin’e Fatih Terim’in sayesinde neden erken nikâh yaptıklarını anlatıyor

ABD vizesi nikâh

ABD vizesi nikâh

FB’li Abdullah ve eşi, Erol Evgin’e Fatih Terim’in sayesinde neden erken nikâh yaptıklarını anlatıyor

FERİDE ÇIKIT

Şampiyon Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Abdullah Ercan, eşi Nazan Hanım ve oğulları Utku, bu gece Erol Evgin’in sunduğu "Bir Sevda Masalı"na konuk oluyor.
Neşeli bir havada geçen programın çekiminde Ercan çifti, evliliklerinin ilginç öyküsünü anlattı. Biri Trabzon’da, diğeri İstanbul’da oldukları için flört döneminin özlemle geçtiğini söyleyen çift, "O zaman cep telefonu olmadığı için klübelerden 70 jetonla 15 dakika konuşurduk" dedi.
Nikâh töreni ile düğünlerinin arasında bir yıl süre olduğunu söyleyen Abdullah, bunun nedenini şöyle açıkladı: "1994’te Fatih Terim eşlerle birlikte bir ABD seyahati düzenlemişti, ama Nazan’ın babası nikâh olmadan ona izin vermedi. Biz de çare olarak Ocak 94’te nikâh kıydık, bir yıl sonra Temmuz 95’te de düğün yaptık."
KANAL D / 00.10

Günün içinden
Hayat Güzeldir:
İclal Aydın bugün "Vizontele" filminde birlikte rol aldığı Altan Erkekli’yi ağırlıyor.
BRT / 13.20

Ankara Kulisi:
Deneyimli gazeteciler Fikret Bila, Sedat Ergin ve İsmet Berkan bu hafta canlı yayında hükümetin iki yılını masaya yatıracaklar.
CNN TÜRK / 22.05

Avcı:
Toprak Sergen, Nefise Karatay, Yasemin kozanoğlu ve Cem Karaca’nın oynadıkları dizide bu hafta, "Avcı"ekibi tarafından yenilgiye uğratılan Paul Eber fırsat kollamaya başlıyor.
KANAL D / 23.15







Yazarlar