The Others AUSTROTHERM ISI YALITIMINDA 3 YENİ ÜRÜN SUNDU!

AUSTROTHERM ISI YALITIMINDA 3 YENİ ÜRÜN SUNDU!

05.01.2018 - 17:09 | Son Güncellenme:

Avrupa’nın en önemli inşaat malzemesi üretici gruplarından biri olan Austrotherm, ısı yalıtım ürünleri alanında 60 yıldır faaliyet gösteriyor. Avrupa genelinde toplam 11 ülkede 21 üretim tesisi ile bina dış cephe mantolamada kullanılan EPS ısı yalıtım malzemeleriyle birlikte inşaat mühendisliği uygulamalarında kullanılan EPS blok ürünleri üretiyor.

AUSTROTHERM ISI YALITIMINDA 3 YENİ ÜRÜN SUNDU

15 yıldır da Türkiye’de hali hazırda Dilovası ve Manisa ‘daki fabrikalarından Marmara , Ege ve Antalya bölgelerine , Diyarbakır ve Kayseri’deki üretim tesislerinden İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine hizmet veren Austrotherm , 2018 yılının ilk aylarında yeni açacağı Ankara fabrikası ile lojistik olarak tüm Türkiye’ye yenilikçi ve kalite odaklı ürünleri daha hızlı sunacak.

Haberin Devamı

‘Yeni ürün serimiz ile Mantolamada 3 yeni ısı yalıtım levhası seçeneği sunuyoruz’

Austrotherm, 2017 yılında sektöre, ısı kayıplarını ve yüksek yakıt giderlerini minimuma indiren yeni ürünler sundu. Pazarın talep ve beklentilerine göre geliştirilen Austrotherm EPS PREMIUM, Austrotherm EPS PLUS ve Austrotherm EPS FASSADE ürünlerinden oluşan yeni serisi ile marka, mantolamada istenen özelliklere göre ürün seçme imkanını mümkün kılıyor.

Mantolamada maksimum yalıtım performansı sunan Austrotherm EPS PREMIUM “düşük enerjili binalar” ve son yıllarda Avrupa’da çok revaçta olan “Pasif Evler”in dış cephe mantolama ve çatı-teras ısı yalıtımı uygulamalarında çok fazla tercih edilmekte.

Austrotherm EPS PLUS, Avrupa ve Türkiye’de en çok kullanılan ve beğenilen ısı yalıtım levhası olmasının yanı sıra mükemmel ısı yalıtım katsayısı ve grafit katkılı olması ile diğer karbonlu EPS ısı yalıtım levhalarından ayrılıyor.

Haberin Devamı

Austrotherm EPS FASSADE ise, “İdeal Kalite, İdeal Performans ve İdeal Maliyet” sloganı ile mantolama uygulamacıları ve son kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

‘Konut yöneticileri, enerji verimliliğinde elçi olmalı’

Austrotherm Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Tolga Celayer, ısı yalıtımının başlı başına bir tasarruf yöntemi olduğuna dikkat çekerken, “Binalarımıza ısı yalıtımı, mantolama yaptırma gerekliliği, enerjinin bulunması en zor ve pahalı olduğu günümüzde tartışılmaz bir gerçek. Ülkemizde tüketilen enerjinin %75’ini ithal ediyoruz ve toplam tüketimin %40’ı binalarımız kaynaklı. Bir yılda binalarımızda tüketilen enerjinin %85’i ise ısıtma ve soğutma amaçlı kullanılıyor. Bu çok ciddi bir miktar ve bu miktarı binalarımıza ısı yalıtımı yaparak %50 oranında düşürmek mümkün. Durum böyle iken konut sakinlerinin bu konuda bilinçlenmesi, kaybın büyüklüğünün farkında olmaları ve harekete geçmeleri çok önemli. Aynı zamanda komşularına bir yol gösterici de olan konut yöneticilerine bu nedenle büyük iş, sorumluluk düşüyor. Konut yöneticileri bu ülkenin enerji verimliliğinde elçi olmalı” diyor.

Haberin Devamı

‘Yalıtım sektöründe bir ilk: Canlı webinar AustroTALK’

Yeni ürün serisinin çok kısa sürede benimsendiğini ve çok yüksek oranda tercih edilir hale geldiğini belirten Celayer, “Austrotherm kalitesinin hem uygulamacılar, hem de son kullanıcılar tarafından tercih edildiğini görmek mutluluk verici. Sunduğumuz kalite odaklı ürünlerimizin yanı sıra hem uygulamacı iş ortaklarımızı hem de son tüketicilerimizi bilinçlendirmek için farklı projeler hayata geçiriyoruz.

Yalıtım sektöründe bir ilk olarak, AustroTALK başlığı altında ayda iki kez canlı webinar’lar gerçekleştiriyoruz. AustroTALK sayesinde, katılımcıların bilgisayar ekranı başından veya telefon ya da tabletlerinden kolayca katılabileceği ve sorularını da online ortamda sorabildiği AustroTALK’larda konusunda uzman konuklarımız ısı yalıtımı, mantolama, enerji kimlik belgesi gibi önemli konularda bigi paylaşımında bulunuyorlar. Sektörde benzeri olmayan bu uygulama için web sitemiz üzerinden katılımcı olarak başvurabilir, telefon ve tabletlerinizden katılmak için ise IOS ve Android tabanlı telefonlarınıza Adobe Connect uygulamasını indirerek her yerden bağlanabilirsiniz.” dedi.