The Others Aziz Yıldırım "Arena"da

Aziz Yıldırım "Arena"da

08.05.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Şimdi de gazete krizi!

Aziz Yıldırım Arenada



     İstanbul'un arka mahallelerinden birinde yaşanan olayları, iki gencin çevresinde anlatan "Estağfurullah Yokuşu", ikinci bölümüyle ekranda. Hande Ataizi ve Yiğit Özşener'in tüm engellere karşın aşklarını yaşayan iki genci oynadıkları dizinin bu haftaki konusu şöyle:
      Annesi Gazel'e, Kadavra Süleyman'ın adamı Yasin'le evleneceğini söyleyince evde kıyamet kopar. Gazel evden kaçar. Olanları Sadi'ye anlatır ve iki sevgili Arif Usta'nın evine sığınır.
     KANAL D / 21.45


     UĞur Dündar yönetiminde hazırlanan "Arena"da bu hafta, Fenerbahçe Cumhuriyeti konuşulacak. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, uzun süre sonra ilk kez bir canlı yayına katılacağı "Arena"da istifa edip etmeyeceği, yeni teknik direktörün kim olacağı gibi konularda açıklamalar yapacak. Şampiyon olduğu sezon Aziz Yıldırım Yönetimi'nde görev alan Dündar gazeteci kimliğiyle soracak, Fenerbahçe Başkanı yanıtlayacak.
     KANAL D / 23.00


     "HAYAT Bilgisi"nde Afet Öğretmen (Perran Kutman) ve Amil Bey (Tarık Pabuççuoğlu) bu kez okulda çıkarılan duvar gazetesi nedeniyle karşı karşıya geliyor.
     KANAL D / 20.30


     CNN TÜRK, gün boyu "Hedef 2003 Forum İstanbul Yüzyıl Konferansları" için özel yayın yapacak. Akşam da CNN TÜRK'ün, ev sahipliği yapacağı yemekte IMF Birinci Başkan Yardımcısı Anne Krueger'in konuşması, naklen ekrana gelecek.
     CNN TÜRK/20.30



     İspanya'dan İstanbul'a Seferad Şarkıları:
     Mihriban Tanık'ın yönettiği belgesel, kaybolan bir dilde söylenen şarkılar eşliğinde, İspanyol Yahudileri'nin 500 yıllık gurbet ve göç hikâyelerini anlatıyor.
     TRT 2 / 20.30

     ABD'den iki cennet
     Bugün Meltem TV'de Amerika'nın iki bölgesini anlatan iki belgesel var. Önce "California" ekrana gelecek (14.15); ardından "Yellowstore" yayınlanacak.
     MELTEM TV/23.30

     Sarı Gelin
     "Suikastlerle Kazanılan Kimlik" başlıklı bu bölümde, 2. Abdülhamit, Talat Paşa, Cemal Paşa, Nazım Paşa suikastleri ve ASALA'nın ortaya çıkışı anlatılıyor.
     TRT 1 / 22.20

Yazarlar