The Others AzTV1

AzTV1

15.06.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

AzTV1

AzTV1

AzTV1

Kablolu yayına yeni giren Azeri TV’si ilgi çekiyor. Azerbeycan Televizyası birinci kanalındaki konuşmalar yeni eğlence kaynağımız oldu. Türk Telekom’un bugüne kadar seçtiği ve bize sunduğu kanallar arasında en bi neşelisi AzTV1... Geçenlerde "bozuk araba nasıl tamir edilir" gibisinden bir eğitici program vardı. Ülkenin en lüks arabasını getirmişler tamircinin önüne koymuşlar. Bizim TOFAŞ Doğan... Diziler bana Hint filmlerini hatırlatıyor. Mekânlar, şarkılar ve aşklar... Baba kızı "ektesatçıya" vermek istiyor; kızın gönlü ise resim yapan çocukta. O sırada çocuk bir yanda şarkıların çalındığı, bir yanda da resmine konu olacak doğal güzelliklerin (çiçek böcek) bulunduğu bir yerde kızı hayal ediyor... Vallahi iyi oldu AzTV1.

Teoman hayranı "küçük rock’çı" Emir’i atladım. Show TV’nin haberlerini epey bir işgal etti. Küçük Emir hiperaktif bir çocuk. Şarkı söylüyor, ama o kadar çok hareket ediyor ki kendisini kaptırıp gidiyor. Bir kaset de yaptı Teoman Abi’si ona. Zor olmuş, duyduğum kadarıyla. Çocuğa şarkı söyletmek için akla karayı seçmişler. Neyse, küçük Emir bu yaşta şan ve şöhrete ulaştı. Annesini gördük, o da pek bir gururlu çocuğu ile... Peki Emir büyüdükçe durum ne olacak? Yetinmeme, daha çok ilgi vs... Kaset yapıldı, TV’lere çıkarıldı, bu yaşta "rock yıldızı" payesi verildi de, sonra ne olacak? Önce ailesi. Onlar izin vermezse, kim çıkartabilir TV’ye Emir’i?

Meltem TV eşittir Haydar Baş. TV’nin sahibi değil bir star, bir önder, post modern lider, Türkiye’nin beklediği lider! Evet bu havalarda görüyoruz onu. Meltem TV’nin kitapçığında; "Bizim dışımızdaki bütün kanallar tanıtım yapsa Çağlayan’a toplanan kalabalığın yarısını toplayamaz (...) Çağlayan’daki yüzbinler uzaylıydı, ya da onlar anketlerini uzayda yapıyorlar" demiş... Bu millet bir TV’nin dolduruşu ile Taksim Meydanı’nı işgal etmişti bir zamanlar...





Yazarlar