The Others Bal gibi benziyor

Bal gibi benziyor

21.03.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bal gibi benziyor

Bal gibi benziyor


Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek "Dön Artık" adlı parça ile şu aralar sıkça çalınan "Sahte Aşık" adlı parçanın benzerliği tartışılıyor. Ben her ikisini de cumartesi gecesi Star'ın "Paparazzi" programında - kimin ne konuştuğuna kulaklarımı tıkadım - dinledim. Nakarat bölümü benziyor. Parçayı da götüren burası zaten.



Kanal 7'de Recep Tayyip Erdoğan. Yarı belgesel, yarı siyasi ve de canlı ekrandaydı. Necip Fazıl'ın "Canım İstanbul" şiirine klip yapmışlar. Onu okudu. Sayın Erdoğan, kaset yapsa kesin rekor kırar.



Teksas büfteği ile beslenmiş semirmiş bir Amerikalı Coni Wayt. Beyaz'dan yeni bir tipleme. Bir de koyun ile muhabbeti var Beyaz'ın. Bu iki yeni tipleme çok iyi. Şov aralarına serpiştirilen parodiler, kendi başlarına da iş yaparlar. Bunda yönetmen Oğuz Koloğlu'nun da payı unutulmamalı.



Levent Oran ile Hazal Sümer garip şov (!) yapıyorlar. Show görüntülemiş; "Bu ne ahlaksızlık" adına. Levent Oran'ın böyle bir derdi yok. Milletin de onu ahlaklı görme gibi bir sorunu yok. Sadece görüntüyü izletme gibi bir sorun varmış anlaşılan.



Show'da "Çok Özel" diye bir yarışma. Yarışmadan çok hanımların vücut hatlarını izliyoruz. Doğrusunu söyleyeyim, iyi hatunlar seçiyorlar hani!



Kekeçoğlan çorbalarda. Fantezi - arabeske yaslamış, kendini geriye çekmiş böyle götürmeye çalışıyor.