The Others Basın Konseyi'nde görev bölümü

Basın Konseyi'nde görev bölümü

02.05.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Basın Konseyi'nde görev bölümü

Basın Konseyinde görev bölümü


       Basın Konseyi Yüksek Kurulu, 22 Nisan'da yapılan Üyeler Kurulu'nda seçilen yeni üyelerle birlikte işbölümü yaptı. Hürriyet Gazetesi Başyazarı Oktay Ekşi'yi Konsey Başkanlığı'na, Milliyet Gazetesi Murahhas Üyesi ve yazarı Doğan Heper de İkinci Başkanlığa yeniden seçildi.
       Konsey'den yapılan açıklamada, Üyeler Kurulu'nun Yüksek Kurul'a, "Okuyucu Temsilcisi" olarak eski bakanlardan Nevzat Ayaz, GCI Tanıtım ve Halkla İlişkiler Şirketi Genel Müdürü Sara Koral Aykar, Kamera Reklamcılık ve Tanıtım firması sahibi Nihat Boytözün, Sanat Yönetmeni Gencay Gürün, İÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nükhet Güz, Avukat Turgut Kazan, Prof. Dr. Mesut Önen ve eski İstanbul Valisi Namık Kemal Şentürk'ü seçtiği hatırlatıldı.
       Açıklamada, "Basın İçi" üyeliklere de Hürriyet Gazetesi Başyazarı Oktay Ekşi, Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kenan Akın, Trabzon Ekspres Gazetesi İstanbul Temsilcisi Musa Alioğlu, Cumhuriyet Gazetesi yazarı Orhan Birgit, Barış Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sadun Çetin, İÜ İletişim Fakültesi öğretim görevlisi Atilla Girgin, Sabah Gazetesi Başyazarı Güngör Mengi ve TV programcısı Baki Özilhan'ın seçildiği kaydedildi.

Yazarlar