The Others Bir düğün gecesi

Bir düğün gecesi

09.07.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bir düğün gecesi

Bir düğün gecesi


Gani Müjde, ‘başını yaktığı’ geceyi yazdı:


       Yaşını sır gibi saklayan usta mizah yazarı, senarist ve yönetmen Gani Müjde, 26 yaşındaki oyuncu Belma Canciğer ile önceki gece düzenlenen kahkahası bol bir törenle yaşamını birleştirdi.
       Çiftin iki buçuk yıl önce senaryosunu Müjde'nin yazdığı 'Dostlar Pasajı' dizisinin çekimleri sırasında başlayan, 'Kahpe Bizans' filminin setinde pekişen aşkı, sonunda nikah masasında noktalandı. Polonezköy Leonardo Restaurant'ta yapılan düğüne, çiftin yakınları, Cem - Hilal Davran, Güven - Dürnev Kıraç, Derya Köroğlu, Ayşegül Aldinç gibi sanatçı dostları katıldı. Milliyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yalçın Doğan, Yazıişleri Müdürü Tahir Özyurtseven ve yazarı Derya Sazak da, Müjde'yi yalnız bırakmadı.
       Nikahta damadın şahitliğini Milliyet Magazin Servisi muhabiri İpek Durkal, gelinin şahitliğini tiyatrocu Aylin Kabasakal yaptı.

'Küçük dev adamım'

       Eşine evlenme teklifini düğünden bir gün önce yaptığını söyleyen Gani Müjde, "Dün davetiyelere bakarken evlilik teklif ettim. Evleneceğimin farkına o zaman vardım" dedi. Kocasına 'Küçük dev adam' denildiğini hatırlatan Belma Müjde ise duygularını şöyle dile getirdi: "Gani benim kalbi dev adamım. Onu çok seviyorum." Gündemdeki en önemli projelerinin 'bebek yapmak' olduğunu da itiraf eden Gani - Belma Müjde çifti, balayı için önce Bodrum'a gidecek, ardından Yunan adalarına geçecek.