The Others Bir kaza yaptı, iflah olmadı!

Bir kaza yaptı, iflah olmadı!

04.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bir kaza yaptı, iflah olmadı!

Bir kaza yaptı, iflah olmadı


Hasan Gökçe, kendisine maddi anlamda verilen sözlerin tutulmadığı anımsatarak “Buldan Belediyesi ev, CHP altın verecekti. Bunları hiçbiri olmadı" diye dert yandı


       Susurluk’ta DYP Milletvekili Sedat Bucak’ın Mercedes otomobiliyle çarpışan kamyonun şoförü Hasan Gökçe, kendisine maddi anlamda verilen sözlerin tutulmadığı anımsatarak “Buldan Belediyesi ev, CHP altın verecekti. Bunları hiçbiri olmadı" dedi.
       20 RC 721 plakalı kamyonuyla çarptığı ve hurdaya dönen Mercedes otomobilin kasko şirketinin zarar bedeli olarak kendisinden 11 milyar lira istediğini belirten Gökçe, “Bu parayı ödeyecek maddi gücüm yok. Herhalde faizlerle birlikte birkaç kat artmıştır" diye konuştu.
       Yaptığı kazayla birçok çarpık ilişkiyi ortaya çıkardığını, peşinden koşanların daha sonra kendisini kaderiyle baş başa bıraktığını anlatan Gökçe, maddi zorluklar nedeniyle ek gelir için tekstil hammaddesi olan ipek kozalarıyla uğraştığını söyledi.
       İstanbul Adli Tıp Kurumu Trafik İhtisas Komisyonu’nun hazırladığı rapor doğrultusunda 8’de 6 oranında kusurlu bulunan Hasan Gökçe, “Dikkatsizlik, tedbirsizlik sonucu birden fazla kişinin ölümü ve bir kişinin yaralanmasına sebep olmakötan 3 yıl hapis ve 945 bin lira para cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanığın tutukluluk süresini dikkate alarak hapis cezasını 6 milyon 420 bin lira para cezasına çevirdi.