The Others Böyle de olunabilir

Böyle de olunabilir

06.04.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Böyle de olunabilir

Böyle de olunabilir


  "Arena" da Hakan Karakaş isminde biri... Hasan Bora'yı vurmuş... İşi bu... 58 milyardan söz edildi. Karakaş bir büroda oturuyor. Acaba vergisini hangi alanda çalıştığını göstererek veriyor? Peki Hasan Bora... Çelik yeleği olmasa hiç şansı yokmuş... Yani bir yaşam düşünün, çelik yelekle dolaşıp duruyorsun... Zaten ben de bunu göze alsaydım şu an cezaevinde kokoreç makinem yanımda, yatar olurdum!

  Yemek programında poşet çay ikram ediliyor. "Pınar'ın Yemek Zevki" gerçekten iyi... Ama bu olmamalıydı. Şöyle fincanda güzel bir çay ikram edilmez mi?

  Efendim horoz uyumuş... İlyas Memedov kariyerindeki önemli bir anı tespit ettirmiş kameralara. Horozu da uyutmuş yani!

  Bizim yerli dizilerin "aksiyon" sahneleri komik oluyor. Patlama sahnesi var; balon büyüklüğünde bir parlama oluyor. Kovalamacalar ve kavgalar ise tam müsamere şeklinde. Bir de babalı mafyalı diziler yaptık diye övünürler...İşin raconu iyi kavga ettirmek... Tabancalar da mantar durumunda yani...

  "Tele - Kritik" programında Hilal Cebeci'ye icra memuru şakası yapmışlar. Ama şakanın kahramanları gerçek icra memuruymuş... Muhabirler böyle söyledi. Ne zamandır icra memurları şarkıcılara böyle şakalar yapıyorlar?

  Tanju Çolak yorum yapıyor; "Beşiktaş iyi oynamadan da kazanmasını öğrenmiş"... Ankaragücü de iyi oynayarak yenilmesini mi öğrenmiş oluyor?

  Seren Serengil boş bakıyor ve penguen yürüyüşü yapıyor. Herkes her işi yapmak zorunda değil.

  Cüneyt Özdemir "5N 1K"da "Akut şov mu yapıyor?" diye sordu. Sanırım bunu medya kendine sormalı. Baksanıza birbirlerini yemeye başladı AKUT... Başkan ise medyanın bombardımanından sonra hem yazar, hem de program sunucusu oldu. Burası Türkiye yok öyle!

  Kanal 6 cortlamış durumda, ama frekans işgal ediyor. HBB ise donmaktan kurtuldu, ama ne yapacağını bilmiyor. Sanırım belli saatlerini klip yayınları için satmış! Komedi yani...