The Others Bu alkışa laf yok!

Bu alkışa laf yok!

13.04.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bu alkışa laf yok!

Bu alkışa laf yok



NE oldu bu hafta? "Telegol"de birden "hakem kardeşlerimiz" havası esti. Ziya Kaptan bile haftalarca "hakem böyle, hakem şöyle" diye konuştuklarını itiraf etti! MHK Başkanı Bülent Yavuz ziyaret edilmiş, çok iyi karşılanmışlar vs... Yani kısaca böyle bir "sükunet havası" vardı programda. Birden sular duruldu... Hadi bakalım!

ERMAN Toroğlu'nun bir maçına da gönderme yapıldı. Toroğlu'nun yönettiği Fenerbahçe - Galatasaray maçında Tanju eli ile gol atmış. Erman Toroğlu da bunu görmemiş... O zamanlar özel televizyon olsa ve hakem hocaları da yorum yapsaydı Toroğlu acaba nasıl bir "tornadan" geçerdi? Benim hep önerimdir o görüntüleri bulup bir program yapılsa....

"MARATON"da maç görüntülerinin altı hiç boş olmuyor. Ya reklam, ya telefon mesaj hattı, ya "Pazar Keyfi" içeriği, ya da sonraki dakikalarda neler konuşulacağı... Ya bir durun, bir rahat bırakın da izleyelim şu maçları...

MONDİ'ye kızıyor Toroğlu, sağa sola yumruk sallıyor diye... Kendisi geçtiğimiz hafta söylemişti "silkelerim böyle hakemi" diye. Futbolcu da onun söylediklerini dinleyip sahada sağa sola deli dana gibi saldırıyor işte. Her maçta futbolcular düştükten sonra kalkıp hakemin üzerine tazı gibi koşuyorlar.. Erman Ağabeyleri "silkelerim" demişti işte onlar da silkelemek üzere gidiyorlar... Sonra da Toroğlu "futbolcuların kötü niyetli" olduklarından da bahsetmez mi?

ŞİMDİ Ali Aydın aşağı, Ali Aydın yukarı... Aynı gece hem TRT 1'in "Spor Stüdyosu"nda, hem de "Telegol"de izledik onu. Merak edilen bundan sonra ne yapacağı. Bundan sonra ne yapacağının merak edilen kısmı da "yorumcu olacak mı" bölümü. Olur, olur yorumcu da olur; bir gazetede yazılar da yazar... Burası Türkiye!

BEŞİKTAŞ seyircisinin Tevfik Lav için yapılan saygı duruşunda görüntüsü muhteşemdi. Binlerce kişinin alkışlarını izlerken gözlerim doldu... TRT 1'de "saygı duruşunda alkış olmasa daha iyi olurmuş" sözleri. Haldun Domaç ile Güven Taner konuşuyorlar. Daha ne olsun! Üzerinde en ufak bir yorum yapmaya bile gerek olmayan, tüyleri diken diken eden bir görüntüydü.

Yazarlar