The Others Ceylan’a haciz şoku

Ceylan’a haciz şoku

24.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ceylan’a haciz şoku

Ceylan’a haciz şoku


İş Bankası, borçlarına karşı, Holding’in Yalova’daki villalarına 163 trilyonluk haciz koydurdu


       Ceylan Holding yöneticilerinin Yalova’daki villa ve elma bahçeleriyle tüm mal varlıklarına, İş Bankası’na olan 163 trilyon liralık borçlarından dolayı haciz konuldu.
       Marmara depreminde yıkılan Ceylankent Sitesi’nde 103 kişinin ölümüyle ilgili Yalova’da aleyhlerine açılan davalarda yargılamaları süren Ceylan Holding yöneticilerine, bu kez haciz işlemi başlatıldı. İş Bankası’nın avukatları Atilla Can, Şükran Babür, Hayati Şahin, Tolga Bozay, Erhan Ecer, Defne Teker ve Pınar Öz, Yalova İcra Müdürlüğü’ne başvurarak, Ceylan Holding yöneticilerinin mal varlıklarına haciz koydurdu. Yalova’daki villaları, elma bahçeleri ve tüm gayrimenkullarine haciz konulan Ceylan Holding yöneticileri arasında Mahmut, Hasan, Ekrem, Zülküf, İzzet, Abdullah, Hayan ve Ayhan Ceylan da bulunuyor. Ceylan Holding’in haciz konulan mal varlıkları arasında Çiftlikköy ilçesi yakınındaki Şakşak mevkiinde bulunan altı dubleks, 52 tripleks villa, bir gazino ve 180 dönümlük elma bahçesi bulunuyor.

       Demirellerin avukatı Çelebi gözaltında
       GÖKÇER TAHİNCİOĞLU
       Kasırga operasyonu kapsamında Demirel ailesinin 25 yıllık avukatı Suat Çelebi ile Yahya Murat Demirel’in kurdurduğu paravan şirketlerden Berdan Tekstil’in yöneticisi Muhteşem Ekenler gözaltına alındı. Ankara’daki bürosunda gözaltına alınan Çelebi’nin Demirel’in kurdurduğu şirketlerden Akdeniz Ticaret’in yönetim kurulu üyesi olduğu belirtildi. Çelebi’nin Egebank’ta çekilen yüksek miktarda usulsüz krediyi Demirel’in yakın adamlarından Ayhan Tatlıgil’e vererek bu paranın Demirel’e gitmesini sağlamakla suçlandığı öğrenildi.