The Others Çizgi film...

Çizgi film...

13.11.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Çizgi film...

Çizgi film...


EMRE Ulaş bir çizer. Habertürk’te çizgi filmleri yayınlanıyor. Çizgi film bizde hep gözardı edilmiştir. Ama düzgün yapılanları da acayip tutmuştur. Mesela "Bizim City" Salih Memecan’a dünya çapında bir başarı getirmiştir. NTV’de bir zamanlar ünlü Fransız çizeri Mordillo imzalı muhteşem çizgi filmler vardı. Evet, şimdi Habertürk’te Emre Ulaş var. Bana göre kanalın en keyifli keşiflerinden biri. Siyasilerin bel kıvırdıkları çizgi muhteşemdi. Keyifle izliyoruz. Umarım devamlı olur.

"TELEVOLE" iftar yemeği veriyor. Tabii kimler olacak? Ünlüler. Yer "Lavaş Kebapçısı"... Hiç gitmedim. Etiler’deki eğlence vs. dünyasına "Flamingo Yolu" denirdi. Şimdi "Kebapçı Yolu" diyebiliriz. "Hacıdan" serisi kebapçılardan sonra ünlülerin (zaten hepsine ünlüler gider!) eklenen bir kebapçı olsa gerek. Eminim kebapları güzeldir... Kimler yok ki? Adnan Şenses, Esra Özmen, Hilmi Topaloğlu, Doğuş. Ohh ohh, bir güzel yediler, ayranları içtiler. Yalana yalana seyrettik vallahi!

SERDAR Ortaç, Akmerkez’de ayakkabıcıları gezmiş. 40 numara giydiği için zor buluyormuş. Bir de fiyatlar çok yüksekmiş. Spor ayakkabıyı denediği dükkandan bizlere seslendi... Söz konusu ayakkabı dükkanı orta kesime hitap ediyormuş. Orta kesime hitap eden bu mekândaki fiyatlar 300 milyon civarında. Bundan önce girdiği ayakkabıcıdaki fiyatlar ise 1,5 milyardan başlıyormuş. Haberde "ne kadar hesaplı" olduğundan söz ediliyordu... Bizim beş milyon Ortaç’ın 300 milyonu ediyor sanırım. Bir özel gece fiyatı 15 bin dolar civarından başlarsa 300 milyonluk ayakkabı da hesaplı olur. Öyle değil mi benim canım vatandaşlarım... Ayakkabı bu; kimine 10, kimine 50, kimine 100, kimine 300...

"Tİ SHOW" da orkestra muhteşem. Ses kaydı da öyle. Profesyonel ve işini bilenler el atınca ortaya güzel iş çıkıyor. Basta Aykut Gürel, klavyede Ozan Doğulu... Bu arada Ozan için birkaç söz; kendisini bir Berlin turnesinde tanıdım. Bir caz kulübüne gittik hep beraber ve orada resmen döktürdü. Tamam parayı bu işten kazanıyor. Ama fani dünyada hiç olmazsa imzasını taşıyan bir albüm yapamaz mı? Bilmem sesimi duyar mı?





Yazarlar