The Others Çocuklar bile duydu

Çocuklar bile duydu

20.11.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Çocuklar bile duydu

Çocuklar bile duydu



Komplo teorilerine bayılırım. Pınar Altuğ üzerine yazmayan kaldı mı? İstenilen de bu değil miydi? İlk olay patlak verdiğinde, yani Altuğ'un eşini aldattığı yolunda haberler çıktığında, istenilen etki olmuştu. "Oyundaki rolü ile ailelere örnek olan" Pınar Altuğ yara almıştı! Biz de kandık bu oyuna. "Profesyonel bir oyuncu kendine dikkat etmeli" filan demiştik. Sonra "Türk aileleri" Pınar Altuğ'un ilişkisinden ve de eşini aldatmasından filan hiç rahatsız olmadan, diziyi izlemeye devam etti. Ama dizi, reyting listesinde yer almayan bir kanalda ekrana gelmeye başladı. Pınar Altuğ o meşhur çocukla bir kere daha yakalandı günün birinde, mağaza çıkışı. İşte bu güzel bir kozdu olayı yeniden alevlendirmek için. İlk patlama bu ikincide olmadı, yani millet iplemedi "Türk ailesine örnek olma" işini. Tamam da tersi olmalıydı, patırtı çıkmalıydı. Pınar Altuğ'un zamanı gelmişti. Olay, ancak onun diziden ayrılması ile çıkardı. Şimdi işlem tamam. Uzun bir süre de "Pınar'ın yerine kim gelir?", "Gelen başarılı oldu mu?" ya da "Pınar yok olur, başka formül bulunur" konuşmaları ile dizi ilgi odağı olmaya devam edecektir.
"Çocuklar Duymasın"da bundan sonra neler olabilir? Bu konularda düşündüklerinizi bize yazın. Görüşleriniz için; s.kologlu@milliyet.com.tr adresinin yanı sıra 0212 505 63 60 no'lu faksımız emrinizde.
"Gelİn", "Zerda", "Kurşun Yarası", "Kınalı Kar", "Gurbet Kadını"... İşte özetle anlamakta güçlük çektiğim diziler. En çok izlenenler arasında ilk sıraları nasıl kapıyorlar? Anlatmak istediğim dizilerin düşük zekâ standardı. "Asmalı Konak" (Meral Okay-Mahinur Ergun) mesela, o da köyde filan geçiyor. Ama her şeyi ile (çekimi senaryosu vs.) çekici bir dizi. Yine ilk sıralarda yer alan "Kurtlar Vadisi" (Bahadır Özdener, Raci Şaşmaz, Soner Yalçın, Ahmet Yurdakul) de beni haklı çıkarttığı için mesela keyifleniyorum. Yani oyunculuğu, çekimi ve senaryosu ile "zeki" bir dizi olması, hem de en çok izlenenler arasında ilk sıralarda yer alması açısından... Aslında köylüsü, şehirlisi dizi akıllı yazılmışsa canımı yesin.

Yazarlar