The Others Dağda yönetici kampı

Dağda yönetici kampı

11.08.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Dağda yönetici kampı

Dağda yönetici kampı





Bolu Aladağ’da açılan Türkiye’nin ilk profesyonel dağ kampı ‘Mountrain’, şirketlerin profesyonel yöneticilerine, CEO’lara özel kamplar düzenleyecek. Şirket sahibi Ömer Tümay, "Özel programlar uygulayarak yönetici adaylarının önce dağın zor koşulları ile yüzleşmelerini sağlayacağız. Böylece yöneticiliğin güçlüklerine hazırlayacağız" dedi.
Toplam üç yüz dönüm ağaçlık orman arazisi üzerinde dört mevsim servis verecek olan Mountrain Anakampı yaklaşık 100 kişilik kapasiteye sahip. 12 kişilik profesyonel eğitmenler eşliğinde her türlü dağcılık, navigasyon (yön bulma), orienteering (harita ile yer bulma), kaya tırmanışı, kano eğitimi, kampçılık, dağ bisikleti, kış kampçılığı, kayak, trekking, tur kayağı, hedikle yapılan kar yürüyüşü, survival (doğa şartlarında yaşamı sürdürme) ve takım çalışmaları bulunuyor.
Tümay, alışılmışın dışında hareket imkanı sunan şartlar altında herkesin kendinden birşeyler katarak tüm takımı ileriye taşıyacak planlama ve uygulama yapma yeteneği kazanmalarını hedeflediklerini söyledi.

Yöneticiye rapor veriyorlar
Bu eğitimlerden geçen yönetici adaylarının özgüvenlerini kazanmış, tuttuğunu koparan insanlar haline geldiklerini belirten Tümay, kişileri gruplara dahil ederek takım ruhu yarattıklarını belirtti.
Tümay, kampa katılanlar hakkında şirket yöneticilerine istek üzerine bir takım özel raporlar da hazırladıklarını belirtti. Tümay bu sayede gizli kalmış yetenekleri ya da hırsı yüzünden hata yapan kişileri de keşfedebildiklerini söyledi.