The Others Dizi günlüğü

Dizi günlüğü

17.06.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ekonomik durum

Dizi günlüğü



     Şevket Altuğ, Metin Şentürk ve Ayçe Abana'yı bir araya getiren "Unutma Beni"nin bu bölümünde Aliş'i tatsız bir sürpriz bekliyor.
     İstanbul'da kalıp hakkını aramaya karar veren Aliş, kendisine imzalatılan kağıdın ne olduğunu TV'den öğrenir. Buna göre Semai, beste üzerinde hak iddia etmediklerini belirten kağıdı Gökhan'a teslim etmiştir. Bu gelişme Aliş'i sarsar.
     Öte yandan Semai ve ağabeyi Fedai'nin kahvehanesi elden gitmek üzeredir. Buna karşı tefeciyi soymak isteyen Fedai'ye Semai karşı çıkar. Aliş'in oğlu olduğundan kuşkulanan Meryem ise gerçeği öğrenmenin yollarını arar.
     KANAL D / 22.00


      Yarım Elma: Yonca ve Kuzey'in birbirine açılmasıyla Gonca'nın kalbi kırılır. SHOW / 21.45
      Seni Yaşatacağım: 14. bölümde Zeynep, Reşat'ı hapisten kurtarmak için ondan uzak durmak zorunda kalır. ATV / 22.00
     
     
     Enİs Berberoğlu ve Erdal Sağlam'ın programı "E & E"ye, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu konuk oluyor. Ekonomik gündemin ele alınacağı yapımda yeni sosyal güvenlik yasası, toplu sözleşmeler ve kıdem tazminatları da konuşulacak.
     CNN TÜRK / 23.05



     Tunca Arslan'ın sunduğu "Yedinci Sanatın Bakışı", her hafta sinemanın başka bir alanını masaya yatırıyor. Bu bölümde "Hababam Sınıfı" ve "Ölü Ozanlar Derneği" gibi filmlerden hareketle "sinema ve öğretmen" konusu işlenecek.
     TRT 2 / 20.00