The Others DOORS GROUP’TAN AÇIKLAMA

DOORS GROUP’TAN AÇIKLAMA

20.06.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ünlü mobilya üreticisi Fatih Kıral’ın oğullarının Anjelique Bar’da çıkan kavga sonrası güvenlik görevlilerince darp edilmesi olayı Milliyet’te “Gece kulübünde kavga yargıya taşındı” başlığıyla haber oldu

DOORS GROUP’TAN AÇIKLAMA

Haberde Anjelique’in ortaklarından Rıza Büyükuğur’un açıklamaları da yer alıyordu: “İki genç aşırı alkolün de etkisiyle güvenlik görevlilerine saldırmaya başladı. ‘Bizi nasıl dışarı çıkartırsınız?’ diyerek yumruk attılar. Bunun üzerine güvenlik görevlileri de yumruklara cevap verdi. Yumruklaşmada gençlerden birinin burnu kırıldı. Üzgünüm.”
Doors Group adına Nur Daşar bir açıklama göndermiş:
“Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Büyükuğur, bazı gazetelere verdiği demeçte özetle; iddiaların asılsız olduğunu, güvenlik görevlilerinin kavgayı yatıştırmak amacıyla grubu dışarı çıkarttığını ve asıl darp olayının mekânın dışındaki otoparkta işletmemize bağlı olmayan kişiler tarafından gerçekleştirildiğini söyledi. Milliyet gazetesinde ‘Magazin Servisi’ imzasıyla yayımlanan haberde Büyükuğur’un demecine de yer verilmekte. Ancak Rıza Büyükuğur olayın ertesi günü Milliyet’e görüş vermedi. Haberde yer alan açıklaması da başka gazetelerde yer alan demecinin çarpıtılarak kullanılmasından ibaret. Doors Group olarak hiçbir yazılı ve sözlü açıklama yapmadığımız halde Milliyet gazetesinin yaptığı ve içinde asılsız unsurlar barındıran bu haberle ilgili gazetenizin gerekli telafiyi yapacağına inanıyoruz.”

Yazarlar