The Others Dost ya da tost

Dost ya da tost

09.01.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Dost ya da tost

Dost  ya da tost


KANAL 7’de saat 18.00 civarında "Salak Bacılar" adlı bir Türk filmi. Vatandaşa 2,5 milyon lira piyango vuruyor. Milletin gözleri faltaşı gibi açılıyor. Filmin yapım yılı 1971... 21 yıl önce... Bugün 2,5 milyonla ne yapılır diye sormanın alemi yok sanırım. Nereden nereye geldiğimiz konusunda bilgi açısından eski Türk filmleri en güzel gösterge oluyor.

"İTİRAFöta bu sefer tam "aynı yolun yolcusu" bir çift vardı. Böyle olunca seyirciler her iki tarafa da salvo atışlarında bulundu. Genelde bu programda bir taraf haklı, diğer taraf haksız bulunur, işler rayına oturur, en azından gözyaşları boşuna akmazdı. Ama bu sefer biri fuhuş yapan, diğeri de bu konuya araba servisi ile hizmet eden taraf olunca format değişiverdi. Suna Çapanoğlu hamile olduğunu söyledi. Beraber yaşadığı Fevzi bey bu çocuğun kendisinden olduğunu iddia etti. Suna Çapanoğlu çok kızdı, "Hayır o fuhuş sırasında oldu" dedi. Harbi bir ilişki izledik. Yani bir taraftan bir taraf kaçak güreşmedi!

GÜLBEN ile Hülya hanım arasındaki televizyon mücadelesi epey bir netlik kazandı. Hülya hanımın şovu geçtiğimiz hafta AB’de (yani enteller kategorisi diyebiliriz) altıncı oldu. Halk kategorisinde ise 13.lüğü yakaladı. Gülben hanım ise entel kategoride 46’ncı, halk kategorisinde ise 43’üncü oldu. Bildiğim kadarıyla Gülben hanım hırslı bir insan. Bu program da böyle sıraları kaldıracak durumda değil. Gülben hanım "Ben kafama göre takılırım, yok bir derdim reytingle meytingle" diyorsa o zaman durum başka. Ama "rekabet" haberlerini de görmek istemem bundan böyle!

ATV’nin son haftalarda magazin programları "Magazin Keyfi" ve "Özel Hat" Çelik ile Dost Tarikatı arasındaki yakın ilişki üzerine takılıyor. Fotoğraflara bakılırsa Çelik ile Dost amcam can ciğer kuzu sarması olmuşlar. Dost amcamın eski eşi Ayşe hanım ise hoş bir hanım. Çelik "ben onları tanımıyorum" filan dese de Ayşe hanım da bizzat, Çelik org başındayken yanında bulunur halde fotoğraflarda. Tam bu sırada bir okur Meltem Doğanay’ın da bu tarikatın içinde olduğunu söyledi. Telefona baba Doğanay bağlandı. "Yaktı bitirdi bu tarikat kızımı" dedi. Ama anlattığı başka tarikattı. Bu durumda Meltem Doğanay’ın da hangi tarikatta olduğu merak konusuydu. Bir ara İzel’in de "Dostöçu olduğu söylendi. Ne diyelim böyle tostlar dostlar başına...