The Others Dualar Kemal için

Dualar Kemal için

25.01.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kral’ın adamlarının vurduğu Komiser Kemal, hastanede ölüm - kalım savaşı veriyor. ‘Yılan Hikayesi’ bu hafta duygusal anlara sahne olacak

Dualar Kemal için

Dualar Kemal için

Kral’ın adamlarının vurduğu Komiser Kemal, hastanede ölüm - kalım savaşı veriyor. ‘Yılan Hikayesi’ bu hafta duygusal anlara sahne olacak

Sevilen dizi "Yılan Hikâyesi"nde bu hafta sinirler gergin... Geçen bölümde köşeye sıkıştırılan Kral’ın adamları tarafından vurulan ve çelik yelek giymediği için ağır yaralanan Komiser Kemal, hastanede ölümle savaşıyor. Tüm ekip de başında nöbet bekliyor.
Memoli, Cem, Başak, Derya, tabii Belgin Hanım ve Zeyno, çaresizlik içinde Komiser Kemal’den gelecek iyi haberleri beklemektedir. Bu arada Zeynep’in kanlısı hastanede onu görür ve öldürmek için peşine düşer.

Kral’ın planı
Polisin elinden kaçan Kral ise yurtdışına kaçmak yerine Belgin Hanım’a ulaşmanın planını yapmaya başlamıştır.
Yeni komşularının kızı Melek’e âşık olan Rambo Berk’in komik bahaneler uydurup, onu görmeye gitmesi, Gülsüm’ün elinde tuttuğu Kürşat’ın kızı Damla’nın bir yolunu bulup, babasını araması bu bölümde izleyeceğimiz yan öyküler.
KANAL D / 21.30

TV’de ilk kez
FAZİLET Partisi’ndeki "yenilikçi - gelenekçi" tartışması bu haftaki "32. Gün"ün flaş konusu... İki kanadın önemli isimlerinin ilk kez TV ekranında karşı karşıya gelecekleri yapıma, Abdullah Gül, Bülent Arınç, Abdüllatif Şener, Bahri Zengin, Yasin Hatipoğlu, Melih Gökçek, Mehmet Bekaroğlu ve Cemil Çiçek katılacak. FP’liler yapımda, birbirlerine yönelik eleştirileri dile getirecekler. Mehmet Ali Birand ve Rıdvan Akar’ın hazırladığı programda, "Yenilikçilerin ilk kez ne zaman ortaya çıktığı", "Yenilikçilerin ‘yeni’ olan hangi görüşleri savunduğu", "Gelenekçi kanadın yenilikçileri neden ‘Özalcılık’la suçladığı" gibi konular da incelenecek.
CNN TÜRK / 22.05







Yazarlar