The Others Dünya nereye gidiyor?

Dünya nereye gidiyor?

14.09.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

ABD’ye yapılan saldırının ardından, ‘yeni dünya düzeni’ ve ‘şimdi neler olacak’ konuları önem kazandı. TV’ler konuyu uzmanlarıyla enine boyuna tartıştırıyor

Dünya nereye gidiyor

Dünya nereye gidiyor?

ABD’ye yapılan saldırının ardından, ‘yeni dünya düzeni’ ve ‘şimdi neler olacak’ konuları önem kazandı. TV’ler konuyu uzmanlarıyla enine boyuna tartıştırıyor

Gençlerle Soru - Yorum:
Cihat Şener, gençlerle "terörün kaynağı ve nasıl önleneceği"ni konuşacak.
TV8 / 22.00

EĞrİsİ DoĞrusu:
Taha Akyol, Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ı ağırlıyor. Akyol ve Özdağ, "ABD’deki terör saldırısını kim düzenledi", "ABD nasıl karşılık verecek", "Terördeki tırmanma Türkiye için ne ifade ediyor", "Usame Bin Ladin kim" sorularını irdeyecek.
CNN TÜRK / 22.10

Terör Özel:
Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Özkan, "terör" kavramını tartışmaya açıyor. Programa Milliyet gazetesi Genel Yönetmeni Mehmet Y. Yılmaz, Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Emekli Büyükelçi Gündüz Aktan ve Emekli Orgeneral Kemal Yavuz konuk oluyor.
KANAL D / 22.45

İskele Sancak:
Ahmet Hakan Coşkun, konuklarıyla, "Yeni bir dünya düzeni mi kuruluyor" tartışmasını yapıyor. Yapımda, "Soğuk savaş sonrası dünyanın içine girdiği dönem, bu saldırıyla değişecek mi", "Globalizm nereye gidiyor", "Bundan sonra ne olacak" soruları da ele alınacak.
KANAL 7 / 23.00

Günün içinden
KÜLTÜR.NET.TRT:
Müzik ve mutfak haberlerinin de yer aldığı programın bugünkü konuk sunucusu, sinema eleştirmeni Alin Taşçıyan...
TRT 2 / 10.35

NELER OLUYOR HAYATTA?:
Burcu Özkanca’nın sunduğu haberler arasında İbrahim Tatlıses, Kadir İnanır ve popçu Doğuş’la ilgili son gelişmeler var.
KANAL D / 20.30

YORUMSUZ:
Burhan Şeşen’in Kubat’ı konuk ettiği bölüm, kaçıranlar için tekrar yayınlanıyor.
TV8 / 21.00

FUTBOL ANALİZ:
CNN Türk Spor Servisi’nden yeni bir program... Ali İsmet Ural’ın sunacağı "Futbol Analiz", haftanın maçlarını birçok yönden inceleyecek. İlk konuk ise Milliyet yazarı Erdoğan Şenay.
CNN TÜRK / 23.45







Yazarlar