The Others DYP Grubu'ndan Çiller'e destek

DYP Grubu'ndan Çiller'e destek

07.05.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

DYP Grubu'ndan Çiller'e destek

DYP Grubundan Çillere destek

DYP Grup Yönetimi, Flash TV'ye yapılan silahlı saldırıyı kınarken, aynı televizyon kanalında Alaaddin Çakıcı'nın Başbakan Yardımcısı Tansu Çiller hakkında söylediklerini lanetledi.
DYP Grup Başkanvekilleri Mehmet Gözlükaya, Ali Rıza Gönül ve Saffet Arıkan Bedük, Flash TV'ye yapılan silahlı saldırı konusunda ortak basın toplantısı düzenledi. Gözlükaya, olaylardan bu yana endişeli ve üzgün olduklarını belirterek şöyle konuştu:
"Milletimiz haftasonu iki çirkin saldırıya şahit olmuştur. İlki, bir televizyon kuruluşunun aracı olduğu yayından dolayı bazı zorbaların baldırısına uğramıştır ki bu saldırıyı DYP Meclis Grubu olarak kınıyoruz. Basın özgürlüğünü zedeleyici bir eylem olarak telin ediyoruz."
Çakıcı'nın aynı kanalda Çiller'e yönelik açıklamalarını da lanetlediklerini ifade eden Gözlükaya şöyle devam etti:
"Bir anne, bir genel başkan ve bir başbakanın namus ve haysiyetine bu denli çirkin dil uzatan ve buna da basın özgürlüğü adı altında zemin hazırlayanlar ve buna vasıta olanların nasıl bir kin ve nefret içinde olduklarını kamuoyunun takdirine ve değerlendirmesine bırakıyoruz. DYP ve değerli genel başkanı sayın Çiller, bu ahlaksız tehdit ve saldırılardan korkmamıştır ve korkmayacaktır."