The Others ‘En yenilikçi’ ödülü Menemenli’nin

‘En yenilikçi’ ödülü Menemenli’nin

23.03.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

‘En yenilikçi’ ödülü Menemenli’nin

‘En yenilikçi’ ödülü Menemenli’nin



Doğa Bitkisel Ürünler Sanayii ve Ticaret’in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Feryal Menemenli, Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu’nun (UNECE) verdiği ‘En Yenilikçi Girişimcilik Ödülü’nün bu yılki sahibi oldu.
İş geliştirme haftası etkinliklerinin bir parçası olarak düzenlenen 2. Kadın Girişimciler Forumu çerçevesinde yapılan ödül töreni 17 - 18 Mart tarihlerinde Cenevre’de gerçekleştirildi. Dr. Feryal Menemenli BM Avrupa Ekonomik Komisyonu Forumu’nda "Satın almada kalite yönetim sistemleri" konusunda bir prezantasyon sundu.
Forum, Birleşmiş Milletlerin beş bölgesel komisyonundan biri olan ve Batı Avrupa, Kuzey Amerika, Doğu Avrupa, Orta Asya ve Güney Kafkasya bölgelerinden 55 ülkenin üyesi olduğu Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu (UNECE) tarafından düzenleniyor.
Ana teması e - iş olanakları ve finansal kaynaklara erişim üzerinde yoğunlaşan 2. Kadın Girişimciler Forumu’nun amacı, kadın girişimcilerin sorunlarına dikkat çekmek ve kadın girişimciler arasında diyaloğu geliştirerek yeni iş imkânları yaratmak.