The Others Eren’in evlilik oyunu

Eren’in evlilik oyunu

06.02.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Aslı, Eren’i kovduktan sonra sinirlenip Tekin’le nişanlanıyor... Eren ise nikâh masasına oturuyor ve bu bölümde işler karışıyor

Eren’in evlilik oyunu

Eren’in evlilik oyunu

Aslı, Eren’i kovduktan sonra sinirlenip Tekin’le nişanlanıyor... Eren ise nikâh masasına oturuyor ve bu bölümde işler karışıyor

Aynı evi paylaşan Aslı ve Eren’in yanlış anlamalar ve kavgalar üzerine kurulu ilişkisini anlatan "Evdeki Yabancı" hareketli bir bölümle ekranda. Başrollerini Berna Laçin ve Tardu Flordun’un paylaştıkları dizide yine küs olan Aslı ve Eren’i zor anlar bekliyor.

Kabak yine Eren’in başına patlıyor
Yeşim, yine Aslı’nın evine gizlice girip, onun tüm giysilerini keser. Bunu Eren’in yaptığını zanneden Aslı, sinirle Tekin’in yanına gider ve ona evlenme teklif eder. Tekin hiç beklemediği bu teklif karşısında çok sevinir, hemen nişanlanırlar.
Eren ise Yeşim’in babasına yine yakalanır. Adam, onu kızıyla evlenmesi için zorlamaktadır. Yeşim’le evlenmekten başka çaresi kalmadığını gören Eren, sahte bir nikah düzenler. Ancak Eren’in evlilik oyunundan haberi olmayan Aslı, son anda gelip onu nikâh masasından kaçırır.
KANAL D / 20.10

Cindoruk yorumluyor
YAVUZ Baydar bu akşam, deneyimli politikacı Hüsamettin Cindoruk’u konuk edecek. Cindoruk, ölümle sonuçlanan tartışmalara yol açan "Meclis İç Tüzük" değişiklikleriyle ilgili soruları yanıtlayacak.
CNN TÜRK / 21.05

Şiir dostları
AYŞE Özgün bugün Tayfun Talipoğlu ile Ayşenur Yazıcı’yı ağırlıyor. Programın ana fikri, gittikçe maddileşen dünyamızda kişilerin, şiire önem vermesi gerektiği olacak.
BRT 17.40

Ermenistan notları
MİTHAT Bereket, Ermenistanlılar’la "soykırım iddiaları"nı konuştu. Yapımda, Ermenistan’daki parlamento baskınının hiç yayınlanmamış görüntülerine de var.
NTV 22.05

Türkü şöleni
BRT’nin ilgiyle izlenen programı "Damlalar" bu hafta özel bir bölümle ekrana gelecek. Gülay bu hafta konuk ağırlamayacak, türküleri kendisi söyleyecek.
BRT 22.50

Çarpıcı dosyalar
MEHMET Ali Önel ve arkadaşları, ilginç dosyalarla karşınızda. Yapımda, köylüleri dolandıran bir çetenin ve yeni bir saadet zincirinin "icraatları" anlatılacak.
KANAL D 23.30