The Others Ersoy yedi içti hesabı ödemedi

Ersoy yedi içti hesabı ödemedi

19.07.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ersoy yedi içti hesabı ödemedi

Ersoy yedi içti hesabı ödemedi


Yediği yemeğin 107 milyon liralık hesabını ödemediği öne sürülen Bülent Ersoy, jandarmaya şikayet edildi


       Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, tatili geçirdiği Muğlaïnın turistik ilçesi Bodrum'da yemek yediği restorana 107 milyon liralık hesabı ödemediği gerekçesiyle jandarmaya şikayet edildi.
       İddiaya göre Ersoy, sanatçı Emrah'ın dayısı Yaşar İpek ve üç erkek arkadaşıyla birlikte geçen cuma gecesi saat 22.30 sıralarında Gökten Çetinkaya'nın 15 yıldır işletmeciliğini yaptığı Gümüşlük'teki Batı Restaurant'a gitti. Ersoy, kendilerine ayrılan iki masayı da beğenmedi. Bunun üzerine Ersoy ve arkadaşlarına restoranın `Şark Köşesi'nde yeni bir masa hazırlandı.
       Rakılarını önce mezelerle içen Ersoy ve arkadaşları, yemeklerine levrek, çipura, kalamar, jumbo ve karidesle devam etti. Meyvelerini yiyip kahvelerini içen grup, saat 02.00'de de hesabı istedi. 106 milyon 900 bin liralık hesabı alan Yaşar İpek, restoran sahibine "Yanımıza para almadık, yarın sabah ödesek olur mu?" dedi. Bu isteği kabul eden Çetinkaya'ya teşekkür eden gruptan üç gün boyunca ses çıkmadı. Çetinkaya, Bülent Ersoy'a ulaşmaya çalıştı ama başaramadı. Yaşar İpek'e ulaşabilen Çetinkaya, iddiaya göre "Para mara vermiyoruz" yanıtıyla karşılaştı.
       Bülent Ersoy adına düzenlenmiş ödenmeyen fatura ve adisyonlarla Gümüşlük Jandarması'na başvuran Çetinkaya, şikayetçi oldu. Soruşturmayı tamamlayan jandarma, dosyayı Bodrum Cumhuriyet Savcılığı'na sevketti. Şikayetini savcılıkta da tekrarlayan Çetinkaya, "Sanatçıya saygılıyım. Saygımın karşılığı bu olmamalıydı. Bana `Bu gece yemekler senden' deselerdi seve seve davetlim olurlar, bu utanç verici duruma da düşmezlerdi" dedi.
       Savcılığın Ersoy hakkında `hizmetin karşılığını ödememek' suçlamasıyla soruşturma açacağı belirtildi.