The Others Evcil bana yat - kat almadı

Evcil bana yat - kat almadı

25.10.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Evcil bana yat - kat almadı

Evcil bana yat - kat almadı

       NESİM Malki cinayetinin azmettiricisi olarak aranan Erol Evcil'le beraberliği nedeniyle polis tarafından ifadesi alınan Gülben Ergen, "Bu olayların gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. Yaşananlardan dolayı çok üzgünüm. Erol Bey'i sevdim ve bundan asla pişmanlık duymadım" dedi.
       Gülben Ergen ile TGRT'de yayınlanan ve başrolünü Kadir İnanır ile birlikte paylaştığı Marziye dizisinin Tekirdağ Şarköy'deki setinde görüştük. Malki cinayetine adı karışan Erol Evcil'in eski sevgilisi olması nedeniyle polis tarafından gözaltına alınan Ergen şöyle konuştu:
       "Umarım bundan sonra polise sadece polis baloları nedeniyle ellerimde çiçeklerle ve baklavalarla giderim. Evcil'le 3.5 yıl süren özel bir ilişki yaşadım. Bu ilişki 5 ay önce bitti. Hiçbir zaman kısa süreli bir ilişkim olmadı. Evcil'le de dejenere olmamış, düzgün bir ilişkimiz vardı. Bugüne değin hiçbir yerde birlikte fotoğrafımız çıkmadı. Biz barlarda karşılıklı kadeh tokuştursaydık bu ilişki bu kadar sürmezdi."
       Son olayların ortaya çıkmasından sonra büyük bir şaşkınlık ve şok yaşadığını ve gazetelerde çıkan haberleri okudukça "nasıl olur" diye düşündüğünü kaydeden Ergen sözlerini şöyle sürdürdü:
       "Bu olaylar beni çok üzdü ve yıprattı. Adımın bu tarz haberlerin içinde geçmesi bile çok korkunç. Ben annemle yaşıyorum ve annem beni sabah elinde gazeteyle uyandırıyor. Anneme, bu dizide çalıştığım 55 insana karşı sorumluluklarım var.
       Evcil'in adı geçen suçları işlediğine inanmak istemiyorum. O herhangi bir ceza alırsa elbette çok üzülürüm. Ben zaten bunlara inanmıyorum, inanmak istemiyorum. İnşallah olay çözülür, o aklanır ve olayın içinde başka kişiler olduğu ortaya çıkar. Tabii gönlümden geçen bunlar. Hem 3.5 yıl birlikte olduğum bir kişinin bunları yaptığına nasıl inanayım? Nasıl tüm bunları o yapmıştır diyebilirim!"
       Ergen "Evcil'le yaşadığınız dönemde olaylarla ilgili hiçbir şey hissetmediniz mi?" sorusuna şu yanıtı verdi:
       "Nasıl hissedebilirim ki? Ben onunla aynı evde yaşayan ona iki çocuk doğuran karısı değilim. O Bursa'da ben İstanbul'da yaşıyordum. Bütün beraberliğimiz süresince ben annemin yanındaydım. Bu özel bir ilişkiydi. İş yaşamını hiçbir zaman konuşmazdık. Bir kere bile onun işyerine gitmedim. Evcil'in bana arabalar, katlar, yatlar aldığı haberleri doğru değil.
       Onunla yaşadığım, bir sevgi ilişkisiydi. Maddesel değerlere dayanan bir ilişki değildi. Bu ilişki süresince yaptığım fedakarlıkları mesleğimden verdiğim ödünleri yakın çevrem bilir. Bu ilişkinin parayla pulla ilgisi olamaz. Benim bir BMW, bir jip ve Fenerbahçe'de bir dairem var. Bunların hepsini de ben aldım. Evcil zaman zaman para yardımında bulundu, destek verdi özellikle işsiz olduğum dönemlerde. Hepsi bu. Üstelik `Bana bunları aldığı ben de bunun karşılığını fazlası ile verdim' şeklindeki açıklamam yanlış anlaşıldı. Ben yaşadığım sevginin ve güzelliklerin bedelini son günlerde yaşadığım üzüntü ile çok ağır bir biçimde ödedim."
       Ergen "Evcil'le evlenmeyi düşündünüz mü?" sorusuna "Buna cevap vermem için ilişkimi ta başından anlatmam lazım. Bu da mümkün değil. İlişkinin iniş çıkışlarından dolayı zaman zaman düşündüm, sonra vazgeçtim" karşılığını verdi.
       Güzel sanatçı bundan sonra yaşamında yepyeni bembeyaz pırıl pırıl bir sayfa açarak gazetelerde sadece işiyle ilgili haberlerle yer almayı düşlediğini söyledi.