The Others Evliliğin tuzu biberi

Evliliğin tuzu biberi

25.12.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Eren’in kıskançlık krizi yine tutuyor ve daha balayı bitmeden Aslı ile kavgaya tutuşuyor

Evliliğin tuzu  biberi

Evliliğin tuzu biberi

Eren’in kıskançlık krizi yine tutuyor ve daha balayı bitmeden Aslı ile kavgaya tutuşuyor

Berna Laçin ile Tardu Flordun’un başrollerini paylaştığı "Evdeki Yabancı", yeni bir bölümüyle ekranda. Büyük maceralarını nikâh masasında noktalayan Aslı ile Eren, şimdi balayının tadını çıkarıyor. Ama sorunlar da ufak ufak gün yüzüne çıkıyor.
Kıskançlıklar başlıyor mesela. Nasıl başlamasın, Aslı’nın eski sevgilisi Ali çıkageliyor! Onları yemeğe davet eden Ali, Eren’in ne kadar kıskanç olduğunu bilmiyor tabii. Ama öğrenmesi de uzun sürmüyor. Yürüyüş sırasında bacağını kıran Eren, tuvalete gitmek için Ali’den yardım istiyor ve "hasmını" ilk fırsatta "bertaraf" ediyor.
KANAL D / 20.35

‘Evim evim güzel evim’ diyecekler
Gülben Ergen’in sunduğu yarışmada yine iki çiftin çekismesini izleyeceğiz. Lüks daire için mücadele eden ailelere şarkıcı Ege ile manken Emine Ün de destek verecek. Yarışmanın müzik bölümünde Ege’nin yanı sıra iki jüri üyesi daha var: Kurtalan Ekspres’in gitaristi Ahmet Güvenç ve klasik gitar hocası Zafer Doğulu...
KANAL D / 22.00

Son maceralar
Üzgünüm Leyla: Nihat sonunda ev bulur, ama burası Orhan’ın dersane yapmak istediği yerdir. Böylece Leyla, yine iki erkek arasında kalır.
TRT 1 / 21.40
Çiçek Taksi: Kenan’ın taksisine binen bir müşteri, tüm "Çiçek Taksi" çalışanlarının başına dertler açacak.
TRT 1 / 20.45
Hırsız: Adil, Özlem’in babası Erdoğan’la ilgili program yapacaktır. Yayın sırasında Erdoğan’ı bir sürpriz beklemektedir.
ATV / 21.35

Reklamların perde arkası
GüneŞ Tulga’nın "Pack Shot"ı, özel bir bölümle ekranda. Ayrıntılar belli değil, ama yabancı reklam filmlerinden bir kolaj olacağı kesin.
TV8 / 21.00
AyŞe Köse’nin sunduğu programda ise bugün Garanti Bankası’nın reklam filmi konuşulacak. Konuklar, Fazıl Say, Sertab ve Serdar Erener...
CNN TÜRK / 21.05