The Others Facia üstüne facia

Facia üstüne facia

27.07.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Facia üstüne facia

Facia üstüne facia


Cahit Görmez - Patnos


Ağrı'nın Patnos ilçesinde yaşayan Yalçın ailesi facia üstüne facia yaşadı. Esrarengiz biçimde 15 gün önce ortadan kaybolan Patnos Belediyesi temizlik işçisi Kadir Yalçın'ın parçalanmış cesedi önceki gün bulundu. Oğlunun kaybolmasına dayanamayan baba geçen hafta kalp krizinden öldü. Osmaniye'de yaşayan akrabaları da cenaze için Patnos'a gelirken Şanlıurfa yakınlarında dört gün önce trafik kazası geçirdi ve aileden 5 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

Esrarengiz kayıp

Evli iki çocuk babası Kadir Yalçın (40), 15 gün önce ortadan kayboldu ve tüm aramalara rağmen bulunamadı. Baba Adil Yalçın (70) evladının durumdan etkilendi ve bir hafta sonra kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.
Adil Yalçın'ın Osmaniye'de yaşayan kızları, damatları ve diğer akrabaları ölüm haberini alınca cenaze için Erol Çakır yönetimindeki 80 M 0197 plakalı minibüsle Patnos'a gitmek üzere yola çıktı. Siverek - Şanlıurfa karayolu 35. kilometredeki Çaylarbaşı kavşağında şarampole yuvarlanan araçta bulunan Adil Gümüşer (70), Hacı Fadıl Gümüşer (50) ile İdare (60), Medine (40) ve Ahmet Çakar (40) olay yerinde öldü. Kazada 14 yolcu da yaralandı.

Ceset parçalandı

Yalçın ailesinin yaşadığı facia bununla da bitmedi. 15 gündür kayıp olan temizlik işçisi Kadir Yalçın'ın parçalanmış cesedi önceki gün Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evine 50 metre uzaklıkta bulundu. Polis olayı çok yönlü soruştururken, cinayetin neden işlendiği henüz aydınlatılamadı.