The Others Fantezidir müziğin adı

Fantezidir müziğin adı

21.02.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Fantezidir müziğin adı

Fantezidir müziğin adı





Cengiz abi neredesin!
"Şu fantezi müzik Cengiz Kurdoğlu zamanında bitseydi" demiş Efkan Kula, Milliyet hafta sonu ilavesinde (eski tarihler tabii ki!). Eh doğru söylemiş. Şimdi hepsi birbirine karıştı. Ödül verirken kimsenin keyfi kaçmasın diye galiba "bir tür" olarak ayakta kalıyor! "Bir Başka Gece"de Esra Özmen; "Ebru Gündeş Showöda ise Doğuş var. "Bir Başka Gece"de "beste fabrikası" olarak ünlenen Serdar Ortaç da bulunuyor.
Asya döndü
Asya bir zamanların "kendinden çok şey beklenen" isimlerinden biriydi. Sonra çoluk çocuğa karıştı. Ama baktı ki müziksiz de olmuyor, "Dönmem Yolumdan" dedi. Bu akşam "Yorumsuz" da canlı ve fişsiz söyleyecek.
Kızlar ona hayran
ABD’de yaşayan Porto Riko’lu bir ailenin yetenekli çocuğuydu. Babası da müzikle uğraşıyordu ve onu etkiledi. Geleneksel müziği ile popüler tatları bir güzel birleştirdi ve bugün pop müzik listelerinden inmiyor. Marc Anthony konseri bir kere daha CNBC - E’de (daha önce de yayınlanmıştı). Bu arada kanalımız eskiden daha güzel ve özel konserlere yer verirdi, ne oldu acaba?
Şevval Sam ve Nejat İşler’in başrollerini paylaştığı "Gülbeyaz", yeni bölümüyle ekranda. Yener, Zeynep’e olan aşkını şiirle itiraf eder. Vecdi Bey, dünyada aşkın bittiğine inanmıştır. Onu bunalımdan kurtarmak için Kadir’le Gülbeyaz’ın birbirlerine ilan - ı aşk etmesi ise tam bir sürpriz olur.
BeyazIt Öztürk’ün bu haftaki konuklarından biri "Biri Bizi Gözetliyor" evinden diskalifiye edilen 15 Uğur... Evdeki tavırlarıyla bazılarınca eleştirilen ama azımsanmayacak bir hayran kitlesine sahip 15 Uğur, kendisini anlatacak. Emre Altuğ ile manken Asuman Krause da diğer konuklar.