The Others Film gibi aşk hikâyesi

Film gibi aşk hikâyesi

23.03.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Seçime beş gün kaldı

Film gibi aşk hikâyesi



İstanbul'un bir kenar mahallesinde yaşanan olayları anlatan "Sultan Makamı"nda sürpriz gelişmeler var. Dizide Şevket Çoruh, Başak Köklükaya, Kerem Atabeyoğlu, Uğur Polat, Ruhi Sarı, Ahmet Saraçoğlu, Ayşen Gruda, Dolunay Sert, Hikmet Karagöz ve daha pek çok oyuncu rol alıyor.

Eko, şiirinin peşinde
Sultan, Barış'ı da yanına alıp Hatice Ana'yı aramaya gider. Ancak onu bulamadan Barış ile birlikte tekrar mahalleye döner. Eko, yazdığı bir şiirin şarkı olarak bestelendiğini ve bir kasette yer aldığını öğrenir. Bunun üzerine Sultan, Bahtiyar ve Sefer ile birlikte plakçılar çarşısına gider. Gülsün kapısının altında Arif'ten gelen bir not bulur. Arif'i eve davet eder ama umduğu gibi bir konuşma olmaz. Necati'nin yaptığı teklif Dursun'un gururunu okşar. Yolda karşılaştıkları arkadaşlarının sinema ile ilgili projesi Asiye ve Sultan'ı heyecanlandırır. Sinema için yeni bir umut doğmuştur.
KANAL D / 22.00



BBC'nin hazırladığı ve Can Dündar'ın seslendirdiği "Yüzyılın Aşkları"nda bu hafta Greta Garbo ve John Gilbert'in aşkı anlatılıyor. 1926 yılında "Ten ve Şeytan" filminin çekimleri sırasında başlayan Garbo-Gilbert ilişkisi, Hollywood tarihinin en ateşli ve büyük aşklarından biri oldu.
YÜZYILIN AŞKLARI - CNN TÜRK / 22.00

ManŞet Özel: MEHMET Ali Birand, seçim maratonunu üç büyük şehirde sürdürüyor. "Manşet Özel" bugün, İzmir'in büyükşehir belediye başkan adaylarını bir araya getirecek. Adaylar projelerini anlatacak ve sivil toplum örgütlerinin sorularını yanıtlayacak.
CNN TÜRK / 17.00




Yazarlar