The Others Gaz pedalına bastı

Gaz pedalına bastı

01.10.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kanal D, yeni yayın dönemine hızlı girdi. ‘Bu Sabah’ ve ‘Mahallenin Muhtarları’, ilk kez izleyici karşısında

Gaz pedalına bastı

Gaz pedalına bastı

Kanal D, yeni yayın dönemine hızlı girdi. ‘Bu Sabah’ ve ‘Mahallenin Muhtarları’, ilk kez izleyici karşısında

‘Mahalle’ Kanal D’ye taşındı
Artık "Mahallenin Muhtarları" da Kanal D’de... Nursan Esenboğa’nın yönettiği dizide birçok ünlü isim rol alıyor.
Senaryosu Kandemir Konduk’a ait dizi, geçen sezon kaldığı yerden başlıyor: Temel ile Şirin nişanlanmıştır. Ama kucağında bir çocukla Temel’in karşısına çıkan bir kadın, ona çocuğun babası olduğunu söyler.
KANAL D / 20.35

Günün ilk haberleri
Gecenin gelişen olayları ve günün ilk haberlerini yeni dönemde Duygu Dikmenoğlu ve Murat Kul’un birlikte sunacağı "Bu Sabah" verecek. Hafta içi her gün canlı yayınlanacak programda, Türkiye ve dünyada gelişen olayların yanı sıra, finans hattı, hava ve yol durumu, otomotiv, internet, sinema, tiyatro, kültür - sanat, spor, alışveriş ve sağlık köşeleri de olacak.
KANAL D / 07.00

Krizden çıkış
Milliyet yazarı Hasan Cemal ve Hürriyet yazarı Erkan Kumcu’nun, konuklarıyla "Türkiye gündemi"ni ele aldıkları yapımda bu kez "Krizden nasıl çıkılır" sorusu masaya yatırılacak. Milliyet yazarı Osman Ulagay’ın konuk olacağı programda, "Ekonomide ‘Şubat Krizi’nden sonraki politikaların doğru olup olmadığı", "Üretimdeki çöküntüyü durdurmak için ne yapılması gerektiği" ve "Krizi yaratan hükümetin ülkeyi krizden çıkarıp çıkaramayacağı" irdelenecek.
CNN TÜRK / 22.10

Bugün başlıyor
Kadınlara özel
Hafta içi her gün canlı ekrana gelecek kadın kuşağını Didem Tolunay ve Yeşim Kopan sunuyor.
TRT 1/11.00

İstanbul rehberi
Seda Akgül’ün hazırlayıp sunduğu yapım, her hafta İstanbul’un başka bir semtini tanıtacak. İlk bölümde Beyoğlu var.
TV8 / 11.40

Evlilik zor zenaat
Hayranlarına müjde. Al Bundy ve ailesi ekrana dönüyor, ama arşivden. CNBC - e, izleyiciden gelen yoğun istek üzerine diziyi ilk bölümden itibaren tekrar yayınlıyor.
CNBC - e / 20.30

Ve haberler...
Savaş Ay, Flash TV’ye "anchorman" oldu. 21.00’deki ana haber bülteninin yanı sıra Ay, her gece yarım saat süreyle "Savaş Abi" adlı kuşak programını da sunacak.
FLASH TV / 23.30

Yeni yerli dizi
Volkan Saraçoğlu ile Dilaver Uyanık’ın başrol oynadığı dizi, büyük şehirde yaşadıkları deprem felaketinin ardından köye taşınan bir ailenin öyküsünü anlatıyor.
STV / 22.30

Transfer oldu
Daha önce TGRT’de yayınlanan "Alternatif" bundan böyle Star’da ekrana gelecek. Sabahattin Önkibar, ilk programında 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile "gündem"i konuşacak.
STAR / 23.10