The Others Geç saat filmleri

Geç saat filmleri

19.08.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Geç saat filmleri

Geç saat filmleri


Nevgün Canut "Örümcek Kadının Öpücüğü" filmini izlemek istemiş. Gerçekten çarpıcı ve ödüllü bu film beni de izlediğimde etkilemişti. Çarpıcı bir film ve önemli bir film. Yayın saati 03.15... Bu saat diliminde nasıl denir "zaman aşımına uğramış" filmler yayınlanır. Böyle önemli bir film için acaba bir hafta içinde hiç mi daha uygun bir saat bulamadı Show programcıları?

BİR "geç saatlerde başlayan film" eleştirisi de Dilek Hafizoğlu’ndan gelmiş. "TRT 1’de gece yarısından sonra çok güzel sinema filmleri gösteriliyor, bitmesi üçü buluyor. Bu saatte gösterilen filmler öyle uygunsuz falan da değiller. Acaba makul bir saatte yayınlanamaz mı?"... Uyku tutmayanlar için TV’yi açtığında güzel bir film fena bir sürpriz değil. Okurumuzun sorunu uykusu değil sanırım. Ertesi gün işe gitme durumu var galiba. Ama bir şekilde de bu filmleri takip etmek istiyor. Bıçak sırtı bir durum.

SİNAN Bulubay "Çocuklar Duymasınödan bıkmış. Sevenler kadar bıkanlar da mutlaka olacaktır. Çünkü bu kadar sıklıkta gösterilen bir diziye TV tarihinde rastlanmaz. Her gün iki kanalda birden. Ve eklemiş Bulubay; "Light erkek lafını duymaktan kurtulmak istiyorum"... Ben sayın Bulubay’a "izlememesi" önerisinde bulunacağım!

ÇAĞLAR Özdemir, CINE 5’te yayınlanan "Alias" (Kod Adı) dizisinin müdavimi. "İki hafta öncesine kadar her şey normal giderken, son iki haftadır birbirinden alakasız bölümler ekrana gelmeye başladı" diyor. Sanırım bu yabancı dizilerin bütünü için geçerli. CNBC - E’nin yabancılarında da aynı sorunların olduğunu geçtiğimiz haftalarda okurlarımız dile getirmişlerdi. Belli bölümünü satın alıyorlar. Tükenince tekrar ya da kafalarına göre takılarak yayınlıyorlar.

"ACEMKIZI" rumuzlu bir yazıda (güzel bir rumuz) TRT’den bazı istekler var. İkbal Gürpınar’ın programının kaldırılmasına üzülmüş "Acemkızı". Aynı şekilde İclal Aydın’ı da görmek istiyor. "Reyting kaygısı olmayan" yapım isteğinin bir özeti oluyor.

SERTAÇ Işık "Rumelihisarı konserlerinde ipe sapa gelmez isimler çıktı bu yıl" diyor. Nez ve Petek Dinçöz’ü örnek vermiş. İpe sapa geliyorlar aslında. Sorun ip ve sapta değil. Sorun popüler kültürün standartlarında.

Not: Şikayet ve dilekleriniz için: s.kologlu@milliyet.com.tr