The Others Geceler bir alem

Geceler bir alem

20.04.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Geceler bir alem

Geceler bir alem



GECELER bir alem. Arkadaş arama telefonları yanı sıra erotik film veren gazetenin reklamı... Geceler bir alem. Avrupa kanallarından farkımız var mı? Standardımız tamamdır. Gecenin ilerleyen saatlerinde Alman kanallarında yer alan telefonlar bizde de mevcuttur.

"DEVAMI ve çok daha fazlası Gurbet Kadını dizisinde"... Yeni bölümü yayınlanacak bu anlaşılıyor anonstan. Peki çok daha fazlası ne oluyor? Hah işte merak ettirmek için yapılan bir hiledir bu! "Neymiş daha fazlası ?" diye oturup bekleyeceksiniz. Fazla bir şey olmadığını göreceksiniz ama olsun, siz yine merak edin!

"PROZAK Toplumu" saat 02.00 civarında yayındaydı. Sardı beni seyrettim. "Depresyon Birleşik Devletleri" diye bir laf geçti. Amerika için ne güzel bir tarif? Bu arada film başladı daha ilk sahneler. Aaa birden Osman Tan ayçiçeği tarlasında karşımıza çıkıvermez mi? Enteresan bir geçiş yapmışlar! TRT 2'de oynayan "Ateşin Işığı" da çekimleri ve oyuncuları ile günün iyi filmlerindendi. Atv'deki "Derin Sessizlik"i izlemek istedim ama renkler çok kötüydü. TRT 2 için de aynı şeyi söyleyebirilim.

KANAL 7'de gecenin karanlığında bir belgesel vardı. Darwin'i sevmeyen bir belgeseldi. Kurda kuşa "ideolojik" bir yaklaşım sergiliyordu. Bu arada hayvanlar ile insanlar arasındaki bazı farklara hız açısından değindi. Deve kuşu ile dünya şampiyonu atlet yarışsa bizim kuş, atlete on basıyor. Atlet saate 39 kilometre koşuyormuş, devekuşu ise 60 kilometre. Ne yapalım yani? Böyle karşılaştırmalara da bayılıyorum!

MAGAZİN gecelerinin unutulmaz ve ayrıcalıklı cümleleri yine beni hayal dünyasına götürdü (anlamsız bir cümle ama başka bir tarif bulamadım ). "Süper ötesi mini".... Yani şeyine kadar açık demek isteniyor... Ebru Yaşar'ın sevgilisi olduğu önen sürülen vatandaş ise şöyle tarif edildi; "Sarı sakallı kişi"... Cinayet mahalinde görülmüş olacak! "Asi çocuk"...Teoman için söyleniyor. Elinde bira ile dolaşıyor ya! Bir de "Aykırı rockçı" var o da Özlem Tekin oluyor. Normal rockçı kimler oluyor? Herhalde Kıraç filan olmalı! Ya bitiyorum bunlara...