The Others Gecikmeli 23 Nisan

Gecikmeli 23 Nisan

29.04.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Gecikmeli 23 Nisan

Gecikmeli 23 Nisan

       İSTANBUL'da hava muhalefeti nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gösterileri, İnönü Stadyumu'nda dün yapıldı.
       Tören, İstanbul Valisi Kutlu Aktaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 1. Ordu Komutanı Orgeneral Atilla Ateş'in çocukların bayramını kutlaması ile başladı. Geçit töreninin yapılmasının ardından, öğrenci grupları, gösterilerini sundu.
       Bu arada kapalı tribünde bir grup öğrenci de ellerindeki renkli kartonlarla "23 Nisan", "Egemenlik Ulusundur", "Parolamız Sevgi, Kardeşlik ve Barış", "23 Nisan Kutlu Olsun", "Ne Mutlu Türküm Diyene", "Türk, Öğün, Çalış, Güven", "Anadolum", "Türkiyem", "Çocuk Çiçektir", "Cumhuriyetimizin 75. Yılı" yazıları ile çeşitli motifler oluşturdular. Törende, folklor ekipleri ve izci grubu da sahada yerini alarak gösteri yaptı.
       İzci kıyafetiyle grubun içinde yer alan Ataköy Cumhuriyet Lisesi 1. sınıf öğrencisi, ses sanatçısı Küçük Onur da bütün çocuklar adına tüm dünyaya sevgi, barış, kardeşlik mesajlarını iletti. Protokolde yer alan Aktaş, Erdoğan ve Ateş'in yanı sıra, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey, İstanbul Emniyet Müdürü Hasan Özdemir ve 3. Kolordu ve Batı Garnizon Komutanı Korgeneral Edip Başer'in elini öpen Onur, daha sonra bir konser verdi. Çocukların büyük ilgi gösterdiği konser sırasında bazı kız öğrencilerin Onur için ağladığı görüldü.