The Others 'Genç 32. Gün'

'Genç 32. Gün'

24.07.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Evcil dostlar!

Genç 32. Gün


   
        Sonsuz İhtiras / "To Die For" (1995)
   
    Oynayanlar: Nicole Kidman, Matt Dillon
    Yönetmen: Gus Van Sant
   
    MACERA *** Nicole Kidman'ı bu geceki ilk filminde yükselmek için her şeyi göze alan TV sunucusu olarak izleyeceğiz. Entrikacı kadın rolüyle Kidman'ın Altın Küre kazandığını belirtelim. Komedi ve gerilimden de yararlanan film, günün en iyilerinden.
    CNBC - E / 21.00
   
    Gözü Tamamen Kapalı / "Eyes Wide Shut" (1999)
    Oynayanlar: Nicole Kidman, Tom Cruise
    Yönetmen: Stanley Kubrick
   
    DRAM **** Stanley Kubrick'in son çalışması olan "Gözü Tamamen Kapalı", Amerikalı bir çiftin evliliğinde dönen tehlikeli oyunları konu alıyor. Başrollerdeki Kidman-Cruise ikilisinin o dönem gerçek hayatta da karı-koca olması ve filmdeki bazı sahnelerin erotizmi dikkat çekici.
    SHOW TV / 23.30
   
   
        18 yılda birçok gazeteci yetiştiren "32. Gün", şimdi üç hafta boyunca genç iletişimcilerin haber dosyalarına yer verecek. Bilgi Üniversitesi öğrencilerinin bu bölüme hazırladığı konular ise "Pomak Türkleri ve Mübadele", "Atilla Ulaş'ın portresi", "postacılar" ve "dansözler".
    CNN TÜRK / 23.05
   
   
        CNN TÜRK'te Barış Aladar'ın yapımcılığında yeni bir program başlıyor: "Dostlarımız". Evcil hayvanları konu alan yapımda ilk önce köpeklerden bahsedilecek.
    CNN TÜRK / 11.20
   
   
        Hayat Bilgisi: Tekin ile Metin, Afet Öğretmen için kavga eder. Okulda ise sigara krizi başlar. KANAL D / 20.30
    Yuvam Yıkılmasın: Cem Davran'la Neslihan Yeldan'ın başrollerini paylaştığı dizi, ilk bölümüyle ekrana geliyor. Dizide evlenir evlenmez sorunlarla karşılaşan genç çiftin öyküsü anlatılıyor. KANAL D / 22.00
   
   

Yazarlar