The Others Gonca’nın uyum sorunu

Gonca’nın uyum sorunu

02.07.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Gonca’nın uyum sorunu

Gonca’nın uyum sorunu



Kanal D’nin iddialı dizisi "Yarım Elma", izleyicinin büyük ilgisini topluyor. Senaryosunu Gani Müjde’nin yazdığı Janset, Günay Karacoğlu, Ruhi Sarı gibi isimlerin oynadıkları dizi ikinci bölümüyle karşınızda. Doğduktan sonra ayrılan ikiz kardeşlerin yıllar sonraki buluşmalarıyla başlayan olaylar zinciri, yeni halkalarla sürüyor. Konu şöyle:
Yonca burada Gonca’yı köye dönmesi için ikna etmeye çalışır. Başaramayınca da onu kovmaktan beter eder. Gonca oradan ayrılır ama kendisini bir anda E - 5 Karayolu üzerinde ve kadın ticareti yapan bir çetenin elinde bulur.
KANAL D / 22.15

Günün diğer dizileri
• 20.15 Zor Hedef (TGRT)
• 20.45 Ev Hali (SHOW)
• 20.45 Ayrılsak da Beraberiz (TRT 1)
• 21.00 Çocuklar Duymasın (ATV)
• 21.30 Keje (TGRT)
• 22.15 Hayat Bağları (ATV)


2 Temmuz 1993’te Sivas Madımak Oteli cehenneme çevrildi ve 37 aydın yaşamını yitirdi. Can Dündar imzalı "O Gün" belgeseli; tarihe kara bir sayfa olarak geçen "Sivas katliamı"nı konu alıyor.
Dönemin Başbakan Yardımcısı Erdal İnönü’den, belediye başkanı Temel Karamollaoğlu’na, otelde bulunanlardan Aziz Nesin’e tanıklar, "O Gün", Sivas’ta yaşananları anlatacaklar.
CNN TÜRK / 21.05

ABBAS Güçlü, 8 yıllık zorunlu eğitimin mimarı, Milli Eğitim ve Savunma eski bakanlarından ANAP Milletvekili Turhan Tayan’ı ağırlıyor. Gençlerin eğitimden askerliğe sorularını yanıtlayacak olan Tayan, "Türkiye 12 yıllık zorunlu eğitime hazır mı?" konusunu da değerlendirecek.
KANAL D / 00.15

YAŞANMIŞ bir olayı, adli tıp ve polis kayıtlarının yanı sıra tanıklarla irdeleyen "Parmak İzi" Emin Demirel genel yönetmenliğinde hazırlanıyor. Programda İranlı Perisa Sadıkoğlu, nişanlısı Mehmet Barutçu ve eski sevgilisi Hasan Yılmaz üçgeninde, sonu cinayetle biten bir aşk öyküsü anlatılacak.
KANAL D / 23.15







Yazarlar