The Others Gözler Saracoğlu'nda

Gözler Saracoğlu'nda

30.11.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kuran'ın şifresi yeniden

Gözler Saracoğlunda




Önce televizyona sonra sinemaya aktarılan "Batman" dizisi çizgi roman uyarlamalarının en popüler olanlarından biri. George Clooney de sinemaya uyarlanan en ideal Batman aktörü olarak "Batman ve Robin"de karşımıza çıkıyor.
Yönetmen Joel Schumacher, dördüncü Batman'de çareyi "en"lerde aramış. Batman/Robin, en ileri teknoloji ürünü efektler, en gösterişli sanat yönetimi, en görkemli yapım tasarımı ve en müthiş "kötü"lerle anılıyor.
Filmden çok sirki andıran "Batman ve Robin" izleyici için katıksız bir eğlencelik. Gözün takip etmekte zorlandığı bazı aksiyon sahnelerinin Schumacher'i oldukça gururlandırdığı muhakkak.

"Batman ve Robin / Batman and Robin"
Yön: Joel Schumacher Gör: Stephen Goldblatt Sen: Akiva Goldsman Müz: Elliot Goldenthal Oyn: George Clooney, Chris O'Donnell, Alicia Silverstone, Uma Thurman, Arnold Schwarzenegger, Elle MacPherson
TGRT / 22.30


Bugün tüm Türkiye'nin gözü Süper Lig'in kaderini değiştirecek derbinin oynanacağı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda olacak. Çünkü Fenerbahçe ve Beşiktaş, şampiyonluk yarışındaki en önemli karşılaşmalardan birine çıkacak. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren maç, Lig TV'den naklen yayınlanacak.
Günün spor programı

  • 16.30 Basketbol: Beşiktaş-Tuborg (TRT 2)
  • 17.00 İtalya Ligi: Milan-Modena (TV8)
  • 18.00 Premier Lig: Chelsea-M. United (NTV)
  • 19.00 Fenerbahçe-Beşiktaş (LİG TV)
  • 19.00 İtalya Ligi: Roma-Lecce (TV8)
  • 20.00 İspanya Ligi (şifresiz): Barcelona-Valladolid (CINE5)
  • 21.30 İtalya Ligi: Brescia-Udinesa (TV8)



  • TEKE TEK "Kuran-ı Kerim'in Şifresi" adlı kitabıyla tartışma yaratan Ömer Çelakıl, bir kez daha "Teke Tek"te Fatih Altaylı'ya konuk olacak. Canlı yayınlanacak programda yeni çalışmasını anlatacak olan Çelakıl, ilk kitabında yazdıklarıyla son dönemde yaşanılan hangi olayın birbirini tuttuğunu açıklayacak.
    KANAL D / 23.00


    Sİhİrlİ Annem: Kanal D'nin fantastik dizisinde sular hiç durulmuyor. Başrollerini İnci Türkay, Nevra Serezli, Şahap Sayılgan, Gül Onat, Mümtaz Sevinç, Defne Joy Foster, Suat Sungur, Zuhal Topal'ın paylaştığı dizinin bu bölümünde Dudu, Perihan'ın sihir yapamamasını fırsat bilip Betüş ve Sadık'ı ayırmaya çalışıyor. Ve planında başarılı oluyor.
    KANAL D / 19.50

    Yazarlar