The Others Güneş, İpekçi suikastını anlatıyor

Güneş, İpekçi suikastını anlatıyor

08.04.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Üçü bir yerde

Güneş, İpekçi suikastını anlatıyor




beşN birK
İstanbul'u önce Anadolu fethetti. Her şehrin bir mahallesi oldu İstanbul'da. Bu yetmedi şimdi de "başka ülke" vatandaşlarının semtleri var. Zeytinburnu'nda Afganlar, Aksaray'da Somalililer, Laleli'de Ruslar, Tarlabaşı'nda Afrikalılar, Cihangir'de Avrupalılar... Cüneyt Özdemir ve Soner Yalçın bu "yabancı paylaşımı" ile ilgili bir dosyayla karşınızda.
CNN TÜRK / 21.00

Karşılaşmalar
Özlem Yurt programında bu hafta izleyiciyi Toprak Sergen, Ferhan Şensoy, İzzet Kehribar ve Ruhi Sarı ile "İstanbul turu"na çağırıyor.
TRT 2 / 21.10


Soner Yalçın'ın hazırladığı "Oradaydım" belgeselinin bu haftaki konuğu eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş olacak. Güneş, "Abdi İpekçi suikastı sonrası yapılan operasyonları", "Mehmet Ali Ağca'nın yakalandıktan sonraki sorgusunun tüm detaylarını", "Ağca'nın yakalandığını ne zaman ve nasıl öğrendiğini", "Bu bilgiyi dönemin Başbakanı olan Ecevit'e neden iletmediğini", "Ağca'nın sorgusuna neden girdiğini ve neler hissettiğini" anlatacak.
CNN TÜRK / 20.10



Karım ve Annem: Geçen hafta izleyiciyle tanışan dizinin ikinci bölümünde hasta olmadığı ortaya çıkınca, Selin (İdil Fırat) ve Adalet Hanım (Zerrin Sümer) Levent'e (Beyazıt Öztürk) küsüyor. KANAL D / 19.50
Kurtlar Vadisi: Çakır'ın ölüm - kalım savaşı sürerken, intikam planları yapılıyor. SHOW TV/20.30
Bir İstanbul Masalı: Selim, ailesinin başına gelenlerin kendi hatalarından kaynaklandığını düşünmeye başlar. Gazetelerde ARC'nin kimyasal silah hammaddesi ihraç ettiği haberleri çıkınca yıkılır. ATV / 21.40



UĞur Dündar ve "Arena" ekibi, "gıda terörü"nün peşini bırakmıyor. Geçen hafta Adana'dan ilginç bir lokanta haberi yapan ekip, bu hafta da Gaziantep'e gidiyor. Bakalım bu şehrimizin temizlik karnesi ne durumda?
KANAL D / 23.00



"32. Gün"de önce Abdullah Öcalan'ın dışarıyla bağlantısını sağlayan avukatları işlenecek. M. Ali Birand'ın vizöründen İsviçre'deki Kıbrıs görüşmelerinin ardından "Kıyı Kadınları"nın öyküsü var.
CNN TÜRK / 23.05

Yazarlar