The Others Hanım'ın vedası

Hanım'ın vedası

08.03.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

İntikam planı

Hanımın vedası




Sayan ve Bozkurt Lütfi Kırdar'da
Kanal D, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle özel bir program hazırladı. Seda Sayan'ın sunduğu "Sabah Sabah Seda Sayan" (KANAL D/ 10.00) ve Yasemin Bozkurt'un programı "Kadının Sesi" (KANAL D / 13.30) bugün, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonu'nda yapılacak.Ünlü konukların katılacakları iki program da canlı yayınlanacak.

Başarı öyküleri
Hülya Aydın, bugün "Yeni Vizyon"daYıldız Kenter, Arzum Onan, Yonca Ebüzziya'nın ve Fatih Akın'ı ağırlıyor.
TV8 / 10.15

Kadınlar konuşuyor
CNN TÜRK, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir yayına imza atacak: "Kadınlar Konuşuyor". Çiğdem Anad'ın sunacağı programa kuma kabul etmeyip kocasından ayrılan, kocasının dayağından kaçan, kadın sığınma evinde kalan, hamileyken dayak nedeniyle evinden kaçan kadınlar katılacak.
CNN TÜRK / 15.05

Direnen kadınlar
Seynan Levent'in programı da özel bir bölümle ekranda. Dominik Cumhuriyeti'nin diktatörü Trujillo ve katledilen Mirabel kızkardeşlerin öyküsünün yer aldığı programda Nazım Hikmet'ten "Kadınlarımız" adlı şiir ekrana gelecek.
TRT 2 / 20.30

Çile çeken kadınlar
UĞUR Arslan bu hafta "çile çeken kadınlar"ın öykülerini anlatacak.
KANAL 7 / 22.00


Nurselİ İdiz, Emrah, Özlem Conker, Engin Şenkan, Mustafa Avkıran gibi oyuncularla birlikte rol aldığı "Kınalı Kar"ın bu bölümünde diziden ayrılıyor. İdiz'in canlandırdığı "Hanım" karakteri, bir yangında yaşamını yitirecek.
KANAL D / 21.20


"Kampüsistan"da bir asistanın tacizine uğrayan Yeşim, onun cezalandırılmasını sağlamak için bir plan hazırlıyor. Kadroda Kaan Urgancıoğlu, Göksun Çam, Engin Hepileri, Burak Altay, Irmak Ünal, Tuğçe Kazaz gibi genç isimler var.
KANAL D / 19.50


Murat Birsel, TV8'de ilk "Gündemdekiler"de Meltem Cumbul'u ağırlıyor. Birsel konuğu ile Fatih Akın'ın yönettiği "Duvara Karşı" filmi, son dizisi ve evliliği üzerine konuşacak.
TV8 / 19.30


Murat Birsel'in ardından Tuluhan Tekelioğlu ile Kürşat Başar'ın sunduğu "Başka Yerde Yok" haftaya renkli başlıyor. Daha önce sunucusu olduğu programa konuk olan Deniz Akkaya, TRT'deki kısa "sunuculuk" macerasını, Meral Okay "Akademi Türkiye"yi, Semiha Yankı ise yeni albümünü anlatacak.
CINE5 /18.30