The Others HAYAT BİLGİSİ

HAYAT BİLGİSİ

12.06.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Büyükburç'u hatırladık

HAYAT BİLGİSİ



     Başrollerini Hande Ataizi'yle Yiğit Özşener'in oynadığı ve Balat'ta yaşanan olayları anlatan "Estağfurullah Yokuşu" özel bir bölümle ekrana geliyor. Şimdiye dek yayınlanan altı bölümün çarpıcı sahneleri, diziyi kaçıranlar için iyi bir fırsat. Konu şöyle:
     
     Gizlenen gerçek
     Gazel ve Sadi, birbirini seven iki gençtir. Mahalleye kan kusturan Kadavra Süleyman'ın adamı Yasin de Gazel'e tutulmuştur. Kadavra, Gazel'in annesinden kızını ister. Ama annesi Fazilet, Gazel'in Kadavra'nın kızı olduğunu açıklar ve bir anda bütün ilişkiler sarsılır.
     KANAL D / 22.00

     Perran Kutman'la "Hayat Bilgisi"nde Afet Öğretmen'i sorunlar rahat bırakmıyor. Kikirik'in ailesi tarafından okuldan alınması üzerine Afet Öğretmen duruma el koyar. Amil Bey'in kurduğu yeni "para tuzağı" yine "Doğal Afet"e çarpar.
     KANAL D / 20.30


      Gündem Dışı: Shubuo reklam filmiyle "hatırladığımız" Erol Büyükburç bugün önce, Gani Müjde'nin programında ekrana gelecek. Sanatçı, geçmişten bugüne müzik öyküsünü anlatacak. NTV / 18.10
      beşN birK: Cüneyt Özdemir ve Soner Yalçın imzalı yapım, Büyükburç'u, onunla aynı dönemde star olmuş bir isimle konuk ediyor... ABD'den James Brown, İstanbul'dan Erol Büyükburç müzik öykülerini anlatacak. CNN TÜRK / 22.00
     
     
     Mehmet Ali Birand ve Rıdvan Akar imzalı programda önce "ÖSS dosyası", sonra Rap'in asi çocuğu Eminem'le ilgili bir bölüm var.
     CNN TÜRK / 23.05


     UĞur Dündar yönetiminde hazırlanan "Arena" bu hafta tatile giriyor. Dündar finali, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yapacak. Türkiye'de neler oluyor? Ekonomik krizi atlattık mı? Dündar soracak, Erdoğan yanıtlayacak.
     KANAL D / 23.15