The Others Haydan huya...

Haydan huya...

20.11.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Haydan huya...

Haydan huya...


Tayyİp Erdoğan’ın eşi birden kendini tessettür modası içinde buldu. Tekbir Giyim "Emine Erdoğan 2003" adlı yeni bir kreasyon sundu. Bunun üzerine Emine Erdoğan bir açıklama yaptı ve "Oradan alışveriş dahi yapmadım" dedi. Kanal D haberlerde Tekbir Giyimin’in patronu, ikinci kreasyonun adının değiştiğini söyledi. Seçimden bir gece önce kendi halinde otururken, yüzde 34.26 oy alan parti başkanının eşi olarak uyanınca durum böyle oldu. Her işin bir sosyetesi var. Haberde, manken genç kızımız tesettürlü bir şekilde gülücükler dağıtıyordu. Tekbir Giyim de malını satacak. Pazarlamasını yaparken kendine uygun (!) yöntemi bulacak. "Emine Erdoğan 2003"... Eh yani bundan güzel de kreasyon olur mu?

TV’de AB’nin genişlemeyi dört ay erteleme kararı "kötü haber" diye verildi. Ardından AKP’nin kapatılma davasının haberi geldi. Bir yandan AB diye ölüyoruz, öte yandan bunlarla uğraşıyoruz.

"Yasemİnce" eski formunda değil. Türkiye’nin gelmiş geçmiş "en komik" kadın karakteri Yasemin Yalçın; bu bir gerçek. Senaryo ve Yasemin Yalçın’ı besleyen oyuncu kadrosu eski tadında değil.

"AsmalI Konak" neden tutuyor? Bir kere renkten (çekim) yakalıyor seyirciyi. Diyaloglar çok kısa... Sahne geçişleri çok hızlı. Sırıtan oyuncu yok. Seymen Ağa solist konumunda değil. Bizim müzikte kayıt anlayışımız solist önde olacak, orkestra geriden gelecek formatındadır. Dizide karakterler arasındaki denge tam tadında. Konuyu bilmeseniz bile bir şekilde sizi kaldığı yerden çekebiliyor.

"Teke Tek" Başbakan Abdullah Gül’ü konuk etti. Güler yüzlü, sakin biri. Hep öyleydi. "Önümüzde seçimler var" dedi. Bu sözü, yapacakları icraatların başarılı olması gerektiğini anlatırken arada fısıldayıverdi. Daha o gün başbakan olan Gül’ün "önümüzdeki seçimleri" zikretmesi bana pek bir manidar geldi!

Düzeltme: MÜSİAD Başkanı’nın adını Nejat Bayramoğlu olarak yazdık. Doğrusu Ali Bayramoğlu. Düzeltiriz.





Yazarlar