The Others Hesaplaşma zamanı

Hesaplaşma zamanı

12.09.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Hesaplaşma zamanı

Hesaplaşma zamanı



Çekimleri Mardin’de yapılan ve iki düşman ailenin arasında yaşanan olayları anlatan "Berivan" yeni bölümlerle bu haftadan itibaren tiryakilerinin karşısında. Sibel Can, Emre Kınay ve Aytaç Arman’ı buluşturan dizi yaz tatiline Berivan’ın kaza kurşunuyla vurulmasıyla girmişti. Sevilen yapım, kaldığı yerden devam ediyor.

Bebek acısı
Berivan, hayata döndürülür ama bebeği ölmüştür. Ferhat, haberi alınca yıkılır. Bunlara yol açan Kudret’le hesaplaşma vakti gelmiştir. Ve Kudret’in konağına gitmeye karar verir.
DENEYİMLİ gazeteci Uğur Dündar’ın seçim yasaklarının başlamasına dek siyasi parti liderlerini ağırladığı "Seçim Arenası"na bu gece CHP Genel Başkanı Deniz Baykal katılıyor.
Toplumun yaşadığı sıkıntıların çarpıcı görüntülerle ekrana getirildiği görüntü ve röportajlarla yön verilecek sohbette, Baykal bu sorunlara ne gibi çözümler üreteceklerini de açıklayacak. Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu programın genel koordinatörlüğünü Ali tevfik Berber, yönetmenliğini ise Çağatay Şahin üstleniyor.
"32. GÜN", bu kez Doğu Anadolu Bölgesi’nin sorunları için Erzurum’da toplanıyor. M. Ali Birand ve Rıdvan Akar imzalı "32. Günöde, bölgenin işadamı, esnaf, memur ve çiftçi temsilcileri katılacak.
ABBAS Güçlü "Genç Bakışöta "zekâ" konusunu irdeleyecek. "Zekâ kaç yaşında gelişir?", "Her insan zeki midir?", "Duygusal zekâ nedir, nasıl ölçülür?" Yanıtlar, canlı yayında..
TRT 2, yeni dönemde kültür-sanat programlarının çoğunu bitiriyor. Yedi yıldır yayınlanan "Ve Sinema" da bunlardan biri. Son programı, ilk sunucu Sevin Okyay ile daha sonra yerini alan Elfin Yüksektepe sunacak.
ERMAN Toroğlu, "resmi adalet mekanizması" dışındaki (aile, komşu vs.) anlaşmazlıkların çözümünde "temsili mahkeme başkanlığı" yapacağı programın ilkinde, MİLLİYET’in ortaya çıkardığı "yaz okulu skandalı"nın taraflarını bir araya getiriyor. Çekimler sırasında İngilizce öğretmeni Nedim Uzun, yaz okulunun sahibi ve velilerinin elinden, Toroğlu’nun korumaları sayesinde kurtuldu.






Yazarlar