The Others Hormonlu gül

Hormonlu gül

25.04.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Hormonlu gül

Hormonlu gül


  Hasan Pulur abimizi pazar günü TGRT'de konuk eden hanım sunucumuz Yasemin Kutsi hanımefendinin tam göğüs hizasına monte edilmiş o kırmızı gülü nereden bulduğunu çok merak ettim? Bayağı büyük bir gül. Yani hormonlu gibi! Hasan Pulur'u da o güle takılmadan konuştuğu için kutlamaka gerekir.

  NTV büyük iş yaptı. 10 sivil kuruluşla düzenlediği "Çocuklara Yardım" kampanyası. Yaptı ama beklediği yardım parasını toplayamadı...Kimse duymadı ki...Ne yazılı basın ne Tv(zaten birbirini boğazını sıkacaklar ya!)...İşte bütün hikaye bu. Sen yok "Türkün Türkten başka dostu yoktur" filan ayaklarına yat sonra kendi Türk çocuklarına yardım eden tam 55 saat süren bir yayından haberdar olma...Şimdi "ne alakası var?" diyenler olacak. Bal gibi var. Bir tarafımıza bir şey batınca "birlik beraberlik", ama sınırdan içeri gridikten sonra birbirinin altını oymaca...Hani böyle insani bir projeye kim sahip çıktı? Evet sadece bizim "Ekran" sayfasında vardı...

  Pazar gecesi Hülya Yürekli bayağı bir tekledi...Dikkatını dağıtan neydi acaba?

  Programın adı "Pazar Keyfi" yayın saati 23.00 civarı. Neredeyse pazartesiye bağlanacağız. Bari "Pazar Gecesi Keyfi" olsun. Bu kadar da torik çalışmıyor mu?

  Galatasaray - Denizli maçının devre arasındayız. Murat Özarı'ya bağlanmış Star yorumunu alıyor..."Etkili olmasa da etkili ataklar yaptı"...Yani maça ağırlığını koyamadı, ama karşı kalede tehlike yarattı...Galatasaray ile ilgili Öazrı'nın yorumu bunu söylemek istiyor. Sözcükleri doğru kullanmak ve bunu da canlı yayında ışık hızı ile gerçekleştirmek...Zaten işin sırrı da bu. Kelime haznenin geniş, onu cümle içinde anında organize kabiliyetin iyi olmalı ki işin altından kalkabilesin. Sonra böyle "etkili olmasada, etkili ataklar " ile karşılaşırsın!