The Others İbo kendini TÜKETTİ!

İbo kendini TÜKETTİ!

11.08.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

İbo kendini TÜKETTİ!

İbo kendini TÜKETTİ


Tatlıses’i zirveye çıkaran halka sorduk ve şu yanıtı aldık: 18 yıllık hayat arkadaşıyla ekranda kapışması, medyaya saldırması bardağı taşırdı..


       İbrahim Tatlıses, Türkiye’nin en çok sevilen sanatçılarından biriydi. İnşaat işçiliğinden müziğin zirvesine uzanan yolculuğunda halktan hep destek buldu, onların sayesinde ‘star’ oldu. Ancak son yıllarda adı peşpeşe sansasyonlara, silahlı çatışmalara, cinayetlere konu olunca, işler tersine döndü.
       Dansöz Asena ile aşk yaşadığı için 18 yıllık hayat arkadaşı Derya Tuna tarafından terkedilince yine gündeme gelen Tatlıses, onu bugünlere getiren Türk halkının büyük tepkisini topladı.

       İşte halkın yorumu
       Son olarak önceki gece Show TV ana haber bülteninde medyayı suçlayan ve finalde de tartışmaya ABD’den katılan Derya Tuna ile canlı yayında kapışan İbo, büyük puan kaybetti, hayranlarının gözünden düştü. İşte, günün konusu haline gelen canlı kavganın ardından, sokaklardan aldığımız son ‘Tatlıses skandalı’ ile ilgili yorumlar:
       Salih Demirkan (Şoför-25): Bu kadar büyük bir sanatçı kendini bu denli küçültmemeliydi. 18 yıllık hayat arkadaşına, çocuğunun gözü önünde ‘Bu kadını alın programdan, terbiyesiz kadın’ diyerek yanlış yaptı. Halkın gözünde konumunu küçülttü.

       ‘Hastasıydık, artık dinlemeyiz’
       Canan Dikkaya (Seyyar satıcı-25): Ailece hastasıydık. Derya Tuna’yı aldatmasına çok üzüldük, gözümüzden düştü. Artık onu dinlemeyiz.
       Nurcan Sedefoğlu (Satış elemanı-20): Derya Tuna’ya tek kızdığım, eşini çok boş bırakıp sık sık Amerika’ya gitmesi. Aldatıldıktan sonra yapması gereken buydu. Olayın basınla ilgisi yok.

       ‘Tuna kesinlikle dönmemeli’
       Mustafa Atasoy (Öğrenci-19): Tatlıses kaybetti. Her zamanki gibi olaydan kurtulmaya çalıştı. Suçu basına yükledi. “Kızım, arkadaşım" dedi Asena için. Oysa eşi gerçekleri görmüş.
       Didem Kesal (Öğrenci-18): Basın olanı ortaya çıkardı diye kızdı. Karısına çok kaba davrandı. Derya Tuna kesinlikle ona geriye dönmemeli.
       Sahure Kesal (Ev kadını-44): Doğru olanı yaptı Derya hanım. Bu kararını sonuna kadar sürdürmeli. Eğer geri dönerse çok daha kötü şeylerle karşılaşır diye düşünüyorum.

       ‘İbo komik duruma düştü’
       Zeynep Gülsoy (Fotomodel-19): Derya Tuna, İbrahim Tatlıses’in yaptığı herşeye göz yumdu. ‘Ne yapsa yeridir, yakışıyor’ dedi. Bu yüzden Tuna’ya sinir oluyordum. Aldatıldığı iyi oldu. Ben Tatlıses’in Asena ile fingirdeştiğine inanıyorum. İbo bence ne Asena’yı ne de Derya Tuna’yı seviyor. Olayın basınla ilgisi yok, yaptıkları ortada.
       Füsun Anladı (Asistan-25): ‘Beni 18 yıllık eşimden ayırdınız’ dedi Reha Muhtar’a. Tavrı çok yanlıştı. Derya Tuna da elbette söz hakkını kullanıp görüşlerini aktardı. Her şey bu kadar ortadayken Tatlıses kendini zor durumda bıraktı, komik duruma düştü.

       Suçu basına atmak bir Tatlıses klasiği
       MAGAZİN SERVİSİ
       İbrahim Tatlıses, zorda kaldığı her olayın ardından, kendini sorgulamak yerine, faturayı gazetecilere kesmeyi alışkanlık haline getirdi. Bu huyunun değişmediğini de, önceki gece Show TV anahaber bülteninde gösterdi. Reha Muhtar’ı ‘18 yıllık hayat arkadaşımı kaybetmesinin sebebi’ ilan eden Tatlıses’in geçmişte de basından birçok kişiyle ‘derdi’ olmuştu. Yaptıkları haberlerden hoşlanmadığı gazetecilere ‘kendi yöntemleriyle!’ karşı gelen Tatlıses’in basınla ‘kavga’ vakaları özetle şöyle:
  • 1982’de aleyhinde yazan Merhaba Gazetesi, Ankara bürosunu bastı.
  • Birkaç yıl önce Şanlıurfa çarşısında adamlarının işlediği cinayetin perde arkasını haber yapmak isteyen muhabire şehri dar etti.
  • Gazeteci Salih Keçeçi, birçok kişi hakkında söylediklerini Hafta Sonu’nda yazınca, şarkıcının hışmına uğrayanlar arasına katıldı.
  • Perihan Savaş’tan olan kızı Melekzübeyde ile sinemaya giderken çekilen görüntülerini kullanan magazinci Kenan Erçetingöz’e, “Seni bu piyasadan sileceğim" dedi.
  • Show TV’de Televole’nin yapımcılarından Can Tanrıyar’la da kavgalı. İkili arasındaki tartışma, TV yapımcısının adının Ebru Yaşar’la anılmasıyla yeni bir boyut kazandı. Tatlıses, Tanrıyar’ı tehdit etti.